Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Vasas FC 

Kulcsemberek hiányoznak a Halinál

Nagyszombaton a Debrecent fogadja a zöld-fehér csapat.
 
 
 
 
 

Kulcsemberek hiányoznak a Halinál

Nagyszombaton a Debrecent fogadja a zöld-fehér csapat.

Kéthetes szünet és komplett válogatott bakisorozat után folytatódik az OTP Bank Liga. Rácz Barnabás, Jancsó András és Kiss Tamás nem állhatott Michal Hipp rendelkezésére, hiszen ők az utánpótlás-válogatottak kereteiben szerepeltek. Velük tehát nem gyakorolhatott a szakmai stáb, ám sajnos Tóth Máté és Myke Bouard Ramos sem edzhettek a társakkal sérülés miatt. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Halmosi Péter a kispesti piros lapja miatt egy mérkőzésre szóló eltiltás kapott, akkor bizony komoly dilemma előtt állhat a zöld-fehéreket irányító szakember, milyen összeállításban is küldi pályára csapatát szombaton este.

A Haladás Sportkomplexumban 19.30 órakor indul útjára a labda, méghozzá Kassai Viktor sípjelére. A legmagasabban jegyzett játékvezető munkáját Lémon Oszkár és Szécsényi István segíti az oldalvonalak, míg Szőts Gergely és Urbán Eszter a gólvonalak mellett. A negyedik játékvezető Farkas Balázs lesz. Ellenfelünk a dobogóról a múlt héten lebukó Debrecen lesz. Idén eddig nem állunk rosszul a Loki ellen: Mészöly Géza irányításával és David Joel Williams góljával 1–0-ra nyertünk, míg Pacsi Bálinttal a padon egy Kiss Tamás-bombával 1–1-re végeztünk a Loki stadionjában. Jön tehát a harmadik kör a piros-fehérek ellen, a harmadik Hali-edzővel, a harmadik helyszínen. Ez is kuriózum...

Tavasszal eddig egyik csapat sem brillírozott. A mieink mindhárom idegenbeli találkozójukat - egy-egy góllal, de - elveszítették, a Loki pedig otthon nullázta le magát, három mecsen három vereség a mérlegük. Mi három pontot gyűjtöttünk be 2018-ban (3–0 a Vasas ellen), míg a hajdúságiak egyet (a Puskásnál egy 0–0). Van javítanivaló mindkét oldalon, de Tőzsérék így is kilenc ponttal Schimmerék előtt vannak.

 
 
  • 1magyar2018március31.18:23ÚjVálasz

    Halmosi hiányából jól is kijöhetünk, hajrá Hali!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!