Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Debreceni VSC 

Százötvenezerbe fájt a Loki-meccs

Egyértelmű véleménye volt a Hali-tábornak Kassai Viktor nemi orientáltságáról.
 
 
 
 
 

Százötvenezerbe fájt a Loki-meccs

Egyértelmű véleménye volt a Hali-tábornak Kassai Viktor nemi orientáltságáról.

A hétvégi forduló után 4,1 millió Ft büntetést szórt ki az MLSZ az NB I-es klubokra. A fegyelmi bizottság a Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Debreceni VSC mérkőzéssel kapcsolatban a zöld-fehér klubot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása) 150 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Kassai Viktornak ezen a mérkőzésen arrogánsnak tűnő játékvezetői stílusa nem csak a játékosokra ragadt rá (nyolc sárga volt az egyébként komoly szabálytalanságot nem is hozó meccsen), hanem a drukkerekre is - és ők ennek hangot is adtak. A "más sportszervezet" szidását könnyű 1-2 rigmusra ráfogni, de semmi nem tűnt kirívónak az egyébként 3133 fizető nézőt vonzó találkozón.

A Loki is ugyanekkora csekket kap - jó kérdés egyébként az, hogy a piros-fehér tábornak mi baja volt (van) a szombathelyiekkel: fura volt hallani őket a Halit szidni.

 
 
 • 1hogyisvanez2018április04.21:52ÚjVálasz

  "Az a szomorú kérem, hogy a szurkolók lesüllyedtek
  a labdarúgás színvonalára. Lent együtt vannak, most egymást hülyítsék!" - Hofi Géza

  Nem vicces, hogy az MLSZ beszed 150e Ft-ot attól a klubtól akit köztudottan az adófizetők pénzéből tartanak fent? 15Mrd stadionra, kitudja hány száz millió üzemeltetésre, és hány száz, vagy inkább milliárd játékosokra, hogy aztán megmondja a mélyentisztelt publikum a bírónak a magáét még plusz 150e-ért.
  A lényeg, hogy ilyen magas kultúra kiszolgálását meg kellett valósítani, mert ők aztán tényleg megérdemelték már..

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!