Győzelemmel kezdte a felkészülést a Haladás

Az orosz élvonalbeli Tyerek Groznijt verték a szombathelyiek a törökországi edzőtábor első napján.
 
 
 
 
 

Győzelemmel kezdte a felkészülést a Haladás

Az orosz élvonalbeli Tyerek Groznijt verték a szombathelyiek a törökországi edzőtábor első napján.

Szerdán késő este szállt le a Szombathelyi Swietelsky-Haladás repülőgépe a törökországi Antalyában. A csapat nem pihent sokat, csütörtök délután le is játszotta első felkészülési mérkőzését az orosz élvonalbeli Tyerek Groznij ellen.

Az orosz együttes honlapjának tudósítása szerint hűvös, esős idő fogadta a csapatokat. A Haliban két új igazolás kapott helyet a kezdőben Alcibiade és Martínez személyében. Az első félidőben egyértelműen az oroszok domináltak, többször is munkában volt Rózsa Dániel. A negyvenedik percben nagyon közel került a vezetés megszerzéséhez az orosz csapat, de a felső léc a Haladással volt.

A második félidő elején sem változott a játék képe, ám az 58. percben mégis a Haladás szerzett vezetést: Radó András értékesítette a lehetőségét. Hat perccel később megduplázta előnyét a szombathelyi csapat, miután Gaál Bálint helyezett húsz méterről a hálóba (0-2). A folytatásban ismét a Haladás kapuja volt többször is veszélyben, de jól zárt a védelem, így bravúros sikerrel kezdte törökországi edzőtáborát a szombathelyi csapat.

Az oroszok honlapja szerint Jagodics Márk, a Haladás hivatalos honlapjának beszámolója szerint viszont Gaál Bálint szerezte a Haladás második találatát.

 
 
  • 1rheingold19262015január26.08:09ÚjVálasz

    Szinte hihetetlen.....Az aranylábú gyerekek a meccs után nem kérkedtek erőfölényükkel az ivoldában örömükben?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!