Haladás Öregfiúk - Magyarország Öregfiúk 

Stadionnyitó az Eszékkel

A zöld-fehérek a horvát bajnokság második helyezettjét fogadják szerda este.
 
 
 
 
 

Stadionnyitó az Eszékkel

A zöld-fehérek a horvát bajnokság második helyezettjét fogadják szerda este.

Elérkezett a nap, amikor hivatalosan is megnyílik a Haladás Sportkomplexum. A vasi megyeszékhely ékszerdoboza szerdán akár meg is telhet (már csak néhányszáz jegy vár gazdára), azaz 8.940 néző előtt láthatják a szurkolók a megnyitót, és a gálamérkőzést.

A kiesőhelyre zuhanó Pacsi-csapat a horvát első osztály egyik élcsapatával játszik. Az NK Osijek remekül menetelt az Európa Liga-selejtezőjében: az andorrai Santa Colomna, a svájci FC Luzern és a holland PSV Eindhoven ellen is továbbléptek. Az utolsó lépcsőfok nem sikerült: az Austria Wien ellen idegenben lőtt kevesebb góllal estek ki, így nem jutottak el a csoportkörbe.

A mieinknél Tóth Máté és Polgár Kristóf az U21-es válogatottbeli kötelezettségeik miatt nem szerepelhetnek. Lévay Gergely, Tóth Benjámin és Jancsó András sérültek, így a szombathelyieknél valószínűleg a következő keret tagjai léphetnek pályára először a Haladás Sportkomplexumban: Király, Rózsa, Gyurján - Schimmer, Tóth D., Wils, Jagodics, Devecseri, Jánvári, Németh Mi., Bosnjak - Kiss B., Rácz, Kiss T., Kovács L., Németh Má., Halmosi, Petró - Pinte, Funsho, K. Mészáros, Williams, Medgyes, Martínez, Ramos.

A stadionnyitó hivatalos programja stílszerűen 19:19 órakor kezdődik.

 
 
  • 1Tila2017november07.10:34ÚjVálasz

    Talán nem veszik túl komolyan az eszékiek a meccset, mert ellenkező esetben nagyon elcsúfítják az ünnepet.
    Közel 100 éves történelmünk során találkoztunk velük, 1982-ben Szombathelyen 4:2 volt a javunkra, Eszéken viszont simán nyertek 3:0 -ra, és esetleg érdemes róluk tudni: 22 000-es stadionjuk van.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!