Szombathelyi Haladás - Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés 

Győzelemre hangolva

A 4. fordulóban az első sikerre hajt a Szombathelyi Haladás.
 
 
 
 
 

Győzelemre hangolva

A 4. fordulóban az első sikerre hajt a Szombathelyi Haladás.

Három forduló után máris kettészakadt az OTP Bank Liga. Hét csapat van, melynek már van legalább egy győzelme - öt csapat pedig nem gyűjtött be még egyszerre három pontot. Utóbbiak között van a Haladás és a Puskás Akadémia is.

A felcsútiak két hazai meccsüket elveszítették: kikaptak 1–0-ra a Debrecentől és 2–1-re az MTK-tól. Idegenben Diósgyőrben játszottak, és hiába vezettek 2–0-ra szűk húsz perc után, a végén még az egy pontnak is örülniük kellett: a DVTK 11-eshez jutott, ám a felső léc megmentette a felcsútiakat. A góljaik 2/3-át Illés Akadémiások szerezték, ugyanis Miskolcon Radó András, a múlt héten pedig Kiss Tamás talált be. Előfordulhat az is, hogy ugyanannyi szombathelyi nevelés lesz a kezdőben a Halinál, mint a Puskásban, hiszen a vendégeknél szerepelhet Radó és Kiss mellett Hegedűs János is. Ugyanakkor számukra azért biztosan komoly motivációt jelent a Haladás ellen pályára lépni. Benczés Miklós együttesében egy eltiltott lesz: Spandler Csaba, aki az MTK ellen kapott piros lapot.

Eltiltottság szempontjából mi állunk rosszabbul: Priskin Tamás egyelőre a felét töltötte le a négymeccses eltiltásának, míg Jagodics Márk ezen a hétvégén kezdi meg a három mérkőzésre szóló lelátóra száműzését. Michal Hipp dolgát nehezíti az is, hogy Kovács Lóránt még nem állhat rendelkezésére, Rácz Barnabás is külön edzett, így a belső középpályán minden bizonnyal változtatni kényszerül. Idegenben eddig két, itthon pedig egy védekező(bb) típusú játékos szerepelt a csapat közepén - meglátjuk, hogy mit talál ki a felvidéki mester a Puskás ellen. A felcsútiakkal szívesen játszik Michal Hipp, hiszen eddig kettőből kettő győzelem a mérleg: idegenben 3–1-re, itthon 3–2-re vertük a kék-sárgákat.

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában mérkőzése szombaton 19.30-kor kezdődik a Rohonci úton. A találkozót Solymosi Péter vezeti, oldalvonali asszisztensei Ring György, Vígh-Tarsonyi Gergő, míg a negyedik játékvezető Lémon Oszkár. Az alapvonali asszisztensek ezúttal Szilasi Szabolcs és Bogár Gergő lesznek.

 
 
 • 4chris2018augusztus11.10:15ÚjVálasz

  nem tudom, mikor merik észrevenni, hogy királlyal a kapuban kifognak zúgni. Tavaly még megúszták mert a csapat elbírta végül a sok védhető gólt, de nem vagyok benne biztos,m hogy az idén is sikerülni fog.

   
 • 3lalika2018augusztus11.10:08ÚjVálasz

  Aprpos! Elfelejtettem: Kolcak iszonyu lassu,táblából és a térlátásával is baj van...

   
 • 2lalika2018augusztus11.10:07ÚjVálasz
  Idézet: zoll11
  NB II !
  ...

  A veterán majd "megoldja"...

   
 • 1zoll112018augusztus10.21:08ÚjVálasz

  NB II !

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!