Megkezdte a Haladás a felkészülést 

Három szabadnap, öt edzés, egy meccs

A finomítás és a frissítés időszaka kezdődik a Haladás felkészülésében.
 
 
 
 
 

Három szabadnap, öt edzés, egy meccs

A finomítás és a frissítés időszaka kezdődik a Haladás felkészülésében.

Az utolsó három hétbe lépett a Szombathelyi Swietelsky-Haladás felkészülése. Vasárnap délután szállt le a repülőgép Schwechaton: a vasiak délelőtt még a tengerparton futottak, így búcsúzva a beleki edzőtábortól.

Michal Hipp mára és keddre szabadnapot adott a fiúknak. Szerdán és csütörtökön két-két edzés lesz, pénteken csak délelőtt tréningeznek a fiúk. Szombaton - egyelőre változásról nem tudunk - a Haladás Sportkomplexum első edzőmérkőzése következik: a zöld-fehérek a szlovéniai Nafta Lendva együttesét fogadják (a kék-fehéreket erősíti a korábbi szombathelyi játékos, Grabant Bence). A találkozó a tervek szerint 14 órakor kezdődik.

A törökországi felkészülést sérülés miatt kihagyó Tóth Máté egyelőre külön edz, talán a héten csatlakozhat már a társakhoz.

 
 
  • 2senior2018február05.20:11ÚjVálasz

    Bennmaradni, rajtam nem fog múlni, ott leszek minden hazain. Egerszegre, Győrbe még elmennék, de hát... A legközelebbi Felcsútka, oda meg mennyen a bánat!

     
  • 1franci1112018február05.18:52ÚjVálasz

    3 szabadnap öt edzés,és egy meccs.Tévés lesz a Hali-Loki nagyszombaton. Külön öröm,hogy elkészült az első 6 forduló órabontása.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!