Szombathelyi Swietelsky-Haladás - 1. FC Tatran Presov 

Szerb ellenfelét is legyőzte a Hali

Hátul megint lehúztuk a rolót, egyet pedig csak bevertünk! 1–0 ide!
 
 
 
 
 

Szerb ellenfelét is legyőzte a Hali

Hátul megint lehúztuk a rolót, egyet pedig csak bevertünk! 1–0 ide!

A Törökországban edzőtáborozó Haladás a bolgár bajnokság nyolcadikja után a szerb első liga utolsójával, a 16. helyen telelő Rad Beograddal meccselt. A szerb bajnokság már két hét múlva kezdődik, így a belgrádiak a felkészülésben valamivel előrébb tartanak. Michal Hipp a Király – Polgár, Schimmer, Kolcák, Németh Mi. – Jancsó – Kovács L., Petró, Kiss T., Medgyes – Williams tizenegyet küldte pályára az első félidőben a beleki edzőpályán. A Haladás hivatalos honlapjának beszámolója szerint a zöld-fehérek voltak sokkal aktívabbak: Williams és Kiss Tamás volt főleg elemében. A 34. percben született meg a találkozó egyetlen találata: Jancsó András előkészítése után Kiss Tamás szerezte meg a gólt.

Fordulás után csak Schimmer Szabolcs és Németh Milán maradtak a gyepen, így a szombathelyiek Gyurján – Schimmer, St. Wils, Németh Mi., Bosnjak – Jagodics M. - Mészáros, Rácz, Halmosi – Ramos összetételben folytatták. Ebben a játékrészben Ramos és Mészáros nyújtott jobb teljesítményt az átlagnál, de újabb gól már nem született.

Folytatás szombaton az azeri Zira ellen.

 
 
  • 1lalika2018február03.15:32ÚjVálasz

    Mio van Rózs Danival?
    Hipp-(Toth Miklos)-"leirta" vagy eladják?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!