Swietelsky Haladás - FTC 

Utolsó az első ellen

A Ferencvárost fogadja a Szombathelyi Haladás.
 
 
 
 
 

Utolsó az első ellen

A Ferencvárost fogadja a Szombathelyi Haladás.

Akár az is előfordulhat, hogy nézőcsúcs születik az egy éve megnyílt Rohonci úti létesítményben, ugyanis elővételben a jegyek kétharmada már elkelt a szombati Haladás–Ferencváros mérkőzésre. Tavaly 8.028-an látták a találkozót, amin nagy meglepetésre a vasiak nyertek 2–1-re (Mészáros Karol és Kiss Tamás voltak a gólszerzőink) - mivel még néhányszáz belépő még gazdára vár, ez azt jelenti, hogy a jegypénztárak a mérkőzés napján is ki fognak nyitni. Ha valaki még úgy gondolja, hogy szombat este ez lesz a legjobb szórakozás - számára is azt ajánljuk, hogy elővételben vásárolja meg a meccsjegyet, ezzel esetleg hosszas sorbaállástól kímélheti meg saját magát.

Ami közvetlenül az eseményt illeti - a Haladás nem készülhet másra, mint borítani a papírformát. A Fradi vezeti - ha nem is utcahosszal, de azért négy pont előnnyel - a tabellát, övéké a legtöbb győzelem, miénk a legkevesebb. Az ő nevük mellett csak egy vereség van, a miénk mellett 10. Övéké a legjobb gólkülönbség, miénk a második legrosszabb. A régi totósok ezt behúzzák fix 2-esre, mi meg bízunk abban, hogy ez nem jön be nekik.

Amióta Thomas Dollt Szerhij Rebrov váltotta a kispadon, csak egy meccset veszítettek el - igaz, azon egy Haladás-nevelés szerezte a gólt, Hegedűs János volt a Ferencváros veszte. Most a Fradi Moutari és Botka nélkül érkezik Szombathelyre - előbbi hasfalhúzódással bajlódik, utóbbi műtét után lábadozik. A magyar mezőnyből kiemelkedik a Ferencváros, többen válogatott formában játszanak náluk - azaz, nem lesz egyszerű feladat az ellenük való mérkőzés.

Nem érezhetik magukat biztonságban a szombathelyi Falumúzeum kecskéi, hiszen két hete Horváth Ferenc valamelyikük feláldozásában látta meg a balszerencsés sorozat lezárásának lehetőségét. Egyelőre még nem érkezett hivatalos tiltakozó levél az 1. FC Köln csapatától sem, így vagy a meghívót várjuk a kecskevágásra, vagy egy jó kis győzelmet a szombati napon. A vasiak csendben készültek a találkozóra, egyelőre kijelölt kezdőcsapat nincsen, de az is biztos, hogy Bosnjak Predrag eltiltását letöltötte, így ott lehet a játéktéren.

A meccs szombaton 19.30 órakor kezdődik, amit az M4 Sport élőben közvetít.

 
 
  • 1Tila2018november10.11:49ÚjVálasz

    Az önérzetünk és az önbizalmunk megtalálásához idéznék 2008. július 22-ből. Uraim, ennek a klubnak a sorsa tét!
    Arséne Wenger, az Arsenal edzője mondta: „Remek tesztmérkőzés volt, része az edzésprogramunknak. Bevallom őszintén, nem számítottam rá, hogy telt ház lesz és ekkora érdeklődés kíséri majd a találkozót, az azonban egyből lejött, hogy Szombathelyen népszerű a futball és sokan szeretik a csapatot. Bár ez a ma látottak alapján nem is csoda, gratulálok nekik és sok sikert kívánok a bajnokságban!”
    Csak a Hali!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!