Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Gyirmót FC 

Gyirmóton lesz az idei első Hali-meccs

Az időpont nem változott: szombat, 11:00 óra.
 
 
 
 
 

Gyirmóton lesz az idei első Hali-meccs

Az időpont nem változott: szombat, 11:00 óra.

A Szombathelyi Haladás Instagram oldalán megjelent információk alapján a szombatra tervezett Haladás–Gyirmót FC mérkőzés nem a vasi megyeszékhelyen, hanem Gyirmóton kerül megrendezésre.

Az időpontban nincsen változás, január 12-én 11.00 órakor indul útjára a labda.

Holdampf Gergő érkezése után megvan az első távozó is: az U19-es csapattal a 2017/2018-as bajnokságban aranyérmet szerző Kovalovszki Máté az NB II-es Mosonmagyaróvárhoz kerül. A középpályás június végéig, kölcsönbe megy a Lajta partjára. Bajnokin nem, csak kupamérkőzésen kapott lehetőséget a zöld-fehéreknél, így a fejlődése szempontjából minden bizonnyal előrelépés lesz az óvári fél év.

Próbajátékos is érkezett Szombathelyre, a korábban az Austria Wien alkalmazásában álló – a lilákkal bajnoki címet is begyűjtő – belső védő, Lukas Rotpuller. Sorsát a gyirmóti tesztmeccs is meghatározhatja.

 
 
 • 4lalika2019január10.21:49ÚjVálasz

  Az osztrákot még a gyirmóti próba előtt elküldték vagy mi az aigazság???

   
 • 3fe-fe2019január09.08:59ÚjVálasz

  Kolcak és Tamás lett leigazolva belső védőnek.Devecserit elküldték, nem volt rosszabb, mint a többi védő...Jagodics, aki évekig megoldotta ezt a szerepkört, meg a középpályán bukdácsol.Erre most tesztelnek egy új védőt.Ki érti ezt? Ez a szakmai hozzáértés?

  Egyszerűbb lenne visszalépni a bajnokságból, nem szégyenítenének tovább bennünket...

   
 • 2cupi2019január09.08:44ÚjVálasz

  Ennek a bagázsnak már mindegy.

   
 • 1Tila2019január08.16:22ÚjVálasz

  Jól meggondolták? Hiányzik az amúgy is megroggyant önbizalmuknak egy presztízsmeccs. Mert ők itt igazolják, hogy helyük van az NB I-ben. Továbbá borítékolom: a favágó Lipták lerúg pár játékosunkat! Aztán siránkozhatunk, nemhogy igazolni nem tudunk, még a meglévőket is elveszítjük.
  Miért kell ilyen meccsbe belemenni? Még jó, hogy nem Egerszegre megyünk!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!