Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Mezőkövesd Zsóry FC 

Elmondom otthon, milyen fantasztikus közönség van itt!

Michal Hipp csapatát és a tábort dicsérte, de Tóth László is örült a bennmaradásnak.
 
 
 
 
 

Elmondom otthon, milyen fantasztikus közönség van itt!

Michal Hipp csapatát és a tábort dicsérte, de Tóth László is örült a bennmaradásnak.

Michal Hipp: Más típusú volt a felkészülésünk erre a hétre, mint egyébként. Ahelyett, hogy a Vasas elleni vereséget elemeztük volna, inkább a mezőkövesdi találkozónkról videóztunk. Aztán tegnap Bükön voltunk, ma pedig, amikor jöttünk vissza Szombathelyre, a Haladás-táborról és a góljainkról, szép jeleneteinkről szóló klipet néztünk meg. Ma nagyon sokan nem a saját posztjukon játszottak. Schimmer, Polgár és Williams sérülés miatt hiányzott, Halmosi eltiltás miatt nem szerepelhetett. Olyanok is lehetőséget kaptak, akik eddig kevesebbszer játszottak. Kiss Tamás - aki ma bajnok lett az U19-es csapattal is, gratulálok ezúton is nekik - azzal a feladattal lépett pályára, hogy gólt rúgjon. A meccs előtt beszéltünk, megmondtam neki, hogy meg fogja kapni a lehetőséget, boldog vagyok, hogy gólt szerzett! Fantasztikus közönségünk van, a bennmaradásban óriási szerepet játszottak ők is. Akárhol járok majd a hazámban, mindenhol el fogom mondani, milyen káprázatos hangulatot teremt a Haladás tábora. Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez! Minden bizonnyal hamarosan leülünk a vezetőséggel és beszélünk a hogyan-továbbról: vannak elképzeléseim...

Tóth László: Inkább a mi akaratunk érvényesült a mérkőzésen. Ennek ellenére, amikor az utolsó tíz percben már biztossá vált a bennmaradásunk, átengedtük a területet a Haladásnak, és ez megbosszulta magát. Kikaptunk, de nem vagyunk szomorúak, hiszen számunkra is megvan a bennmaradás. Ez nagyon fontos a klub életében, és bízom benne, hogy hosszú évekre megalapozza a Mezőkövesd NB I-es tagságát!

 
 
 • 5amadeus2018június04.08:05ÚjVálasz

  Köszönet Mészöly Gézának, aki évekig jó csapatot csinált Szombathelyen.Köszönet Pacsi Bálintnak, aki bátran nyúlt a fiatalokhoz és a középszerű idegenlégiósokat kihagyta a csapatból.És köszönet Hipp mesternek, aki rendet tett a fejekben, az öltözőben, és bent tartotta a csapatot az NB I-ben. Reméljük marad és kiharcolja a megfelelő erősítést.Jó lenne, ha számítana a fiatalokra is és több lehetőséget adna nekik.
  És végül köszönet a csapatnak, a játékosoknak is.

  A vezetők viszont ne döljenek hátra elégedetten, mert ehhez a bentmaradáshoz (azon kívül, hogy idehozták Hipp mestert) nem sok közük volt...

   
 • 4belabo2018június03.23:11ÚjVálasz

  Hippnek volt elképzelése, és azt végig is vitte. Az ötlet, hogy ki kell irtani a fiatalokat, számomra ellenszenves volt, hogy értéktelen játékosállománnyal mégis benntartotta a csapatot, ahhoz viszont gratulálok! Emberileg nagyon rokonszenvesnek tartottam. A csapat gazdátlan, a többségi tulajdonos a politika fogságában vergődik, amit maga keresett magának. Nem sok jóval biztat a jövő, amihez persze sok sikert kívánok.

   
 • 3lalika2018június03.18:08ÚjVálasz
  Idézet: vacimisi
  Elég szomorú hogy a bennmaradásért kell küzdeni,....amúgy biztos bunda volt,,Viktorunk ezt is elintézte...
  ...

  Viktor hazai helytartója...
  Lényeg Hipp maradjon,de az irodai "vezetés" végre keressen uj kenyérkereseti lehetőséget.A kidobáshoz Koceka ugyis nagyon ért,tehát hajrá!

   
 • 2vacimisi2018június03.12:59ÚjVálasz

  Elég szomorú hogy a bennmaradásért kell küzdeni,....amúgy biztos bunda volt,,Viktorunk ezt is elintézte...

   
 • 1lalika2018június03.12:39ÚjVálasz

  Tóth László nyilatkozata sokatmondó és elemezendő...
  A Mezőkövesd már semmiképpen nem eshetett ki...Akkor meg???

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!