Haladás Szombathely -Budapest Honvéd 

Elutazott Minszkbe a Kishali

Történelme első nemzetközi tétmérkőzésére készül az Illés Akadémia-Haladás U19-es csapata.
 
 
 
 
 

Elutazott Minszkbe a Kishali

Történelme első nemzetközi tétmérkőzésére készül az Illés Akadémia-Haladás U19-es csapata.

Megnyerte a 2017/2018-as U19-es I. osztályt Németh Szabolcs csapata, így jogot formált arra, hogy elindulhasson az ifjúsági Bajnokok Ligájában. Ez a BL egy kicsit más, mint a "nagyoké". Ugyanis a felnőtt BL-csoportkörbe bejutottak ifijei ugyanúgy játszanak egymással csoportmeccseket, mint a nagyok, de mellettük nem feledkeznek meg azokról a gárdákról, amelyek megnyerték a saját kiírásukat. Ők, és a BL-be be nem jutottak kieséses rendszerben játszanak egymással - az innen megmaradók pedig tavasszal meccselhetnek a csoportkörből továbblépőkkel.

A Kishali nagyon nagy részt kicserélődött, hiszen sokan "kiöregedtek". Kovalovszki Máté felkerült a felnőttekhez, Bolla Gergő és Szilágyi Adrián maradtak meg a tavalyi alapcsapatból.

A túra ma indult, Budapestről a menetrendszerinti géppel repült el a zöld-fehér csapat a fehérorosz fővárosba. A találkozó szerdán lesz, ottani idő szerint 15 órakor. A visszavágóra október 24-én kerül sor, a meccs a Haladás stadionban lesz 16.30-as kezdéssel.

A Szombathelyi Haladás U19-es csapatának kerete:

Kapusok:

Kiss Ágoston

Csutorka Márk

Schüld Máté

Védők:

Keresztes Krisztián

Bolla Gergő

Füleki Márk

Kiss Balázs

Bokor Bence

Bognár Adrián

Középpályások:

Kovalovszki Máté

Szilágyi Adrián

Horváth Márk

Molnár Tamás

Oláh Levente

Nyári Patrik

Illés Bence

Szekér Ádám

Támadók:

Tóth-Gábor Kristóf

Edelényi Bálint

Halmai Ádám

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!