Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 

Bünti a Fradi-meccs miatt

Újabb csekket hoz a postás a Rohonci útra.
 
 
 
 
 

Bünti a Fradi-meccs miatt

Újabb csekket hoz a postás a Rohonci útra.

Jó hangulatú meccset játszott a múlt héten a Ferencváros vendégeként a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A szépszámú Hali-tábor űzte-hajtotta kedvenceit, ám végül a hazaiak meg tudták fordítani a meccset és otthon tartották a három bajnoki pontot.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a mai ülésén határozatban büntette meg a Haladást. Ez kimondja, hogy az FTC - Haladás mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél játékosának szidalmazása) 250.000 Ft, a Haladást, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!