Haladás: 0-0 az MTK ellen

Dögunalom, pontosztozkodás. Ez ennyi volt, semmivel sem több.
 
 
 
 
 

Haladás: 0-0 az MTK ellen

Dögunalom, pontosztozkodás. Ez ennyi volt, semmivel sem több.

December tizedike óta nem játszott döntetlent a bajnokságban az MTK és a Haladás – a két együttes az OTP Bank Liga 26. fordulójában egymással csapott össze a fővárosban. A szombathelyiek az ötödik, az MTK a tizedik helyről várta a meccset.

A két csapat idei „előélete” nem azt vetítette előre, amit az első fél órában kaptunk: alig forogtak veszélyben a kapuk, a Haladás az első tizenöt percben a saját térfelét is alig lépte át, az MTK meddő fölénye jellemezte az első perceket. A vendégek viszont remekül szervezték meg védelmüket, így Torghellééknek sem volt sokkal több gólszerzési lehetőségük, mint a védekezésre berendezkedő ellenfélnek – egy-egy lövés volt mindkét oldalon. A 33. percig kellett várni az első komolyabb kapura tartó lövésre: Borbély jó 25 méterről eleresztett szabadrúgását Király bravúrral tolta ki a léc alól.

A félidő hajrájára fordult a kép: a szombathelyieknél volt többet a labda, de a helyzetek most is várattak magukra: egy nem sokkal mellé tartó Jancsó-lövés zárta a gól nélküli játékrészt.

Nem változott a játék képe a második félidő elején sem, meddő fölényben passzolgatott az MTK, miközben a vendég szurkolóktól volt hangos a stadion. A hazai publikum hangját egy Torghelle-lövés hozta meg, mely egy blokkoló védőről a lécre hullva pattant vissza a mezőnybe. Rácz próbálkozott egy óra játék elteltével, nem sokkal tekert fölé.

Egy MTK-lövés találta telibe a Haladás kapu fölött jó tíz méterre elhelyezett eredményjelzőt, ezzel a jelenettel fordultak a hajrába a csapatok. Az MTK dominált az utolsó percekben, de Királynak nem volt sokkal több dolga, mint előtte: megszakadt a két csapat döntetlenmentes időszaka, 0-0 a vége.
 
 
 • 5realista2017április14.11:10ÚjVálasz
  Idézet: sala1
  Azért nem ártana reálisan nézni a meccset, ugyanís a Haladás több kulcsjátékosát nélkülözte, így valós célja max. a döntetlen lehetett. A színvonalért a hazai csapatot lehet elmarasztalni.
  ...

  Ne felejtsük Illés Beela sokáig volt MTK futbalista...

   
 • 4sala12017április13.14:13ÚjVálasz

  Azért nem ártana reálisan nézni a meccset, ugyanís a Haladás több kulcsjátékosát nélkülözte, így valós célja max. a döntetlen lehetett. A színvonalért a hazai csapatot lehet elmarasztalni. Gratulálni illene így az idegenbeli döntetlenhez, nem nyafogni...

   
 • 3Pistike392017április13.08:36ÚjVálasz

  Na majd az új stadionba, na ott majd szárnyra kap a botlábú csapat.
  Igaz ott is csak akkor, ha vörös bikát iszik.

   
 • 2realista2017április12.21:36ÚjVálasz

  Szerencsére Királynak nem volt több dolga....

   
 • 1foci11112017április12.20:21ÚjVálasz

  Két nagyon rossz csapat nagyon gyenge N.B. 3 -AS SZINTEN VANNAK (GYŐR JOBBAN JÁTSZOTT vasárnap és több néző előtt sok Szombathelyi néző volt jelen és jól szórakoztak )

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!