Haladás  

Gálázott a Kishali az MTK otthonában

Kijött a lépés a fiataloknak.
 
 
 
 
 

Gálázott a Kishali az MTK otthonában

Kijött a lépés a fiataloknak.

A 19. fordulót rendezték meg az elmúlt hétvégén az U19-es bajnokságban. Az első helyezett MTK otthonába látogatott a középmezőnyben szereplő Kishali.

Németh Szabolcs csapatának U19-es válogatott kapusa Kiss Ágoston nem utazhatott el Budapestre, az MTK elleni mérkőzés helyszínére. Ő volt ugyanis Rózsa Dániel tartalékja, így testközelből láthatta, hogy a "nagyok" 3–0-ra nyernek a felcsútiak ellen.

A 2019-es négy meccsen csak három pontot begyűjtő Illés Akadémia-Haladás nem túl jó előjelekkel utazott a bajnoki tabellát vezető MTK-hoz. Mégis sikerült a győzelem a Viganó – Füleki, Bolla, Bognár, Doktorics – Nyári – Tóth M., Nyíri, Halmai, Szekér – Tóth-Gábor összetételű csapatnak.

A 19. percben Tóth-Gábor Kristóf kezdte meg a gólgyártást, majd a szünet utáni első tíz percben előbb Nyári Patrik volt magabiztos ítélet-végrehajtó a 11-es pontról, míg nemsokára megint Tóth-Gábor talált be. Egy óra játék után beállt Illés Bence, és négy perc alatt ő is duplázott, így a 69. percben már 5–0-ra vezetett a listavezető otthonában a Hali. A hazaiaknak a hajrában sikerült a szépítés, így alakult ki az 5–1-es végeredmény.

A Kishali vezetőedzője a mérkőzést követően elmondta, hogy a héten sokat gyakorolták a letámadást, és a sok ütközés és párharc kieszközlését. Ez jól működött az egész mérkőzés során, ráadásul végre a kapu előtt is határozott volt a Kishali, így teljesen megérdemelt győzelmet arattak a zöld-fehérek.

Folytatás szombaton a felcsúti Puskás Akadémia otthonában.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!