Szombathelyi Haladás - Puskás Akadémia FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés 

Az elmúlt három körben a Halit látták a legtöbben

Itthon félház az átlag a két meccsen.
 
 
 
 
 

Az elmúlt három körben a Halit látták a legtöbben

Itthon félház az átlag a két meccsen.

Két hazai meccsén nem kapott ki, viszont két idegenbeli találkozóján nem szerzett pontot a Szombathelyi Haladás az idei bajnokságban.

Kispesten és a Groupama Arénában is szépszámú vendégtábor bíztatta a mieinket, de csak gólörömök jutottak nekik osztályrészül, győzelem utáni ünneplés nem.

Az első hazai találkozón az Újpest volt a vendég: 4.965-en látogattak ki a Rohonci útra - ebből jó kétszáz fő alkotta az újpesti szurkolóhadat. A meccs 1–1-re végződött, a Hali gólját Michael Rabusic szerezte. Ebben, azaz a második fordulóban Szombathelyen voltak a legtöbben (a kört összesen 18.853-an látták, így a teljes nézőszám 26%-a a Rohonci úton volt).

A Ferencváros ellen 7.504-en váltottak jegyet - eddig a 2018/2019-es szezonban ez a leglátogatottabb meccs (úgy tűnik, hogy a IX. kerületiek is a kb. hat-hétezres átlagra "állnak be"), azaz megint csak a Halit láthatták a legtöbben.

A múlt héten a Puskás Akadémia volt a vendég Szombathelyen. A vendégszektor üres maradt, és a kevésbé vonzó csapatra (pedig 4 ex-szombathelyi is játszott náluk) kevesebben is voltak kíváncsiak, összesen így is alig maradtunk négyezer alatt (3.965 fő - itt is 26% az arány).

A következő, azaz az ötödik fordulóban Diósgyőrbe látogat a Hali: ez lesz az első alkalom, hogy pályára léphetnek a zöld-fehérek az új DVTK-stadionban, és annak ellenére, hogy az FTC hazai pályán játszik, akár esély is lehet arra, hogy ez a magas nézőszám-sorozat folytatódjon.

 
 
 • 3salamana2018augusztus17.05:54ÚjVálasz

  Emlekszem, amikor Rozi neni korbe mutatott a lelatokra, hogy ures a stadion (bvsc ellen, kb 4-5e fo).

   
 • 2lalika2018augusztus16.11:59ÚjVálasz
  Idézet: fe-fe
  Pontosítanék: az Újpest ellen 2:2 lett a vége és a második gólt Jagodics szerezte.
  ...

  Gratulálok,neked kellenen irnod ezt a rovatot...

   
 • 1fe-fe2018augusztus16.08:42ÚjVálasz

  Pontosítanék: az Újpest ellen 2:2 lett a vége és a második gólt Jagodics szerezte.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!