Haladás - Debrecen 

A Haladás ősze számokban

Némi öniróniával azt is mondhatjuk, hogy csak felnőtteknek való tartalom következik.
 
 
 
 
 

A Haladás ősze számokban

Némi öniróniával azt is mondhatjuk, hogy csak felnőtteknek való tartalom következik.

Amióta tizenkét csapatos az NB I, 33 fordulót játszanak az együttesek. Aki az előző évben az első hatban végzett, az 17-szer, míg a többiek 16-szor szerepelhetnek pályaválasztóként. Tavaly a Haladás 8. lett, így nekünk 16 meccs jut a Haladás Sportkomplexumban. Sajnos ezen az őszön odalett a hazai veretlenség - emellett pedig a katasztrofális idegenbeli szereplés is hozzájárult ahhoz, hogy utolsók legyünk az OTP Bank Ligában. Óriási változás kell ahhoz, hogy elkerüljük a második vonalat.

A 12. helyen áll a zöld-fehér csapat. Mi nyertünk a legkevesebbszer (kétszer: a Felcsút és a Fradi ellen), mi ikszeltünk a legkevesebbszer (háromszor: Újpest, DVTK, DVSC - igaz, rajtunk kívül van még három csapat, amelyek szintén három döntetlennel állnak), azonban mi kaptunk ki a legtöbbször (tizenháromszor: egyszer megvert bennünket mindenki, a Honvéd és az MTK pedig kétszer). Mi rúgtuk a legkevesebb gólt (13-at), és a Kisvárdával holtversenyben mi kaptuk a legtöbbet (35-öt), így ebből következően miénk a legrosszabb gólkülönbség (mínusz 22).

Utolsók vagyunk a hazai tabellán: ötször is kikaptunk itthon, sorrendben az MTK, a Paks, a Honvéd, a MOL Vidi, és a DVSC vitte el a három pontot Vasból. Még 1-es gólátlagunk sincsen itthon (kilenc meccsen 8 rúgott gól), azaz miénk a legkevesebb rúgott hazai gól és a legrosszabb hazai gólkülönbség. Egyik csapat hagyott még ki három 11-est hazai pályán, csak mi.

Az idegenbeli tabellán a mi "nyócegyünk" (egy döntetlen, nyolc vereség), a Kisvárdával együtt itt is mi rúgtuk a legkevesebb gólt (ötöt), és kaptunk 22-t, ami meg a legtöbb.

Hogy egy kicsit előretekintsünk: 15 meccs van hátra. Hét itthon (Kisvárda, Mezőkövesd, Újpest, Puskás, MTK, Paks, Vidi) - amit mind be kellene húzni, hogy egyáltalán lehessen miről beszélnünk... Nyolc találkozó lesz idegenben (Paks, Vidi, Honvéd, Fradi, Diósgyőr, Debrecen, Kisvárda, Mezőkövesd) - ezekből jó lenne, ha még a diósgyőri és a kisvárdai is számítana.

 
 
 • 10francika.2018december23.21:18ÚjVálasz
  Idézet: rheingold1926
  Lassan eljön az idő, amikor érdemes lesz egy ma még ismeretlen befektetőnek (befektető csoportnak) potom pénzért megvennie a Haladást csapatostul, stadionostul, szőröstül, bőröstül, mindenestül.
  ...

  Az bizony jó lenne,csak nem hiszem,hogy bárki is lát bent lehetőséget.

   
 • 9cupi2018december22.21:22ÚjVálasz

  Ez már csak nevében Haladás. Ez a szarházi banda vezetőstől, játékostól együtt HALÓDÁS.
  Meg O1G,mert azt hiszi,hogy van magyar "nemzeti" bajnokság. Itt kérem nemzeti lóalkatrész van,nem foci. Erre milliárdokat áldozni? Ez a nemzeti vagyon elherdálása,hatalommal való visszaélés. Bűncselekmény,fidióta ge.
  ik. Értitek?

   
 • 8cupi2018december22.21:21ÚjVálasz

  Ez már csak nevében Haladás. Ez a szarházi banda vezetőstől, játékostól együtt HALÓDÁS.
  Meg O1G,mert azt hiszi,hogy van magyar "nemzeti" bajnokság. Itt kérem nemzeti lóalkatrész van,nem foci. Erre milliárdokat áldozni? Ez a nemzeti vagyon elherdálása,hatalommal való visszaélés. Bűncselekmény,fidióta ge.qik. Értitek?

   
 • 7kisskarcsi402018december22.19:22ÚjVálasz

  A csapatunk katasztrofális szerepléséért a vezetőség, a játékosok együttesen felelősek. Le kell vonni a tanulságokat, és meg kell találni a jövő követendő utját, ami sikeresebb eredményesebb szereplést fog eredményezni.Az egyenlőtlenségeket is mérsékelni kellene. Az mégiscsak felháboritó hogy a Felcsút a többi csapathoz képest 25-szörös Tao pénzt zsebel be az akadémia működtetése cimén, és a club költségvetése is háromszorosa a haladásénak. Ennek ellenére jó játékosokkal azIllés akadémiáról meritkeznek.Ez a pofátlanság ne továbbja.

   
 • 6Paulus_Maior2018december22.08:37ÚjVálasz

  Á, nem kell mindjárt pánikolni!
  Semmi olyan probléma nincsen a csapattal (inkább bandával...), amin a csoda ne segítene...

   
 • 5John_Spartan2018december21.16:02ÚjVálasz

  Vicc kategória.. Szánalmas, botlábúak gyülekezete. Kellett ezeknek 15 milliárdos stadion! Amit mi fizetünk persze...

   
 • 4fe-fe2018december21.08:08ÚjVálasz

  Ebben a harmatgyenge magyar bajnokságban is beszédes mutatók ezek.Ez a csapat szóra sem érdemes...

   
 • 3rheingold19262018december21.07:38ÚjVálasz

  Lassan eljön az idő, amikor érdemes lesz egy ma még ismeretlen befektetőnek (befektető csoportnak) potom pénzért megvennie a Haladást csapatostul, stadionostul, szőröstül, bőröstül, mindenestül. Ha van elképzelése, pénze, külhoni jelentős kapcsolatrendszere, még aranybányát is kreálhat belőle. Nem hiszem, hogy az önkormányzatnak továbbra is támogatnia kellene ezt a feneketlen bendőt!

   
 • 2gibic2018december21.06:09ÚjVálasz

  Nem reménytelen csak 6 nyert meccs

   
 • 1salfai2018december21.00:54ÚjVálasz

  Jose Mourinho talán még szabad!?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!