Új edzője van a Haladásnak - Horváth Ferenc 

Horváth Ferenc első meccse jön

Igaz, Horváth Ferenc nélkül.
 
 
 
 
 

Horváth Ferenc első meccse jön

Igaz, Horváth Ferenc nélkül.

Szombaton megkezdi szombathelyi munkásságát Horváth Ferenc. Vagyis... A 2017/2018-as kiírásban az utolsó fordulóban drámai körülmények között dőlt el, hogy az általa vezetett Balmazújvárosnak kell búcsúznia - nem pedig annak a Diósgyőrnek, akiket háromszor is legyőzött a csapatával. A nyilatkozatában kitért arra, mennyire sportszerűtlennek tartja a Videoton viselkedését (a már bajnok fehérváriak finoman fogalmazva is csikócsapattal álltak ki a miskolciak otthonában, és 2–1-re ki is kaptak), ami miatt az MLSZ egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a szakembert. Ez pedig az NB I-re szól, így most kell kihagynia a találkozót.

Így minden bizonnyal a Desits Szilárd-Szamosi Tamás duó irányít majd a kispadokról. A Haladás ellenfele a Paks lesz: Csertői Aurél csapata nehezen indult be, de aztán szép sorozatot építettek. Jelenleg a hatodik pozícióban állnak, kétszer annyit pontot gyűjtve, mint a Haladás. Öt meccse veretlenek, utolsó két találkozójukon még gólt sem kaptak.

A Haladásnál a kulcsjátékosok közül továbbra is kérdéses Kovács Lóránt szereplése, míg Bosnjak Predrag még mindig nem jött rendbe.

A mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik, az M4Sport élőben fogja közvetíteni.

 
 
  • 1predator_6662018szeptember28.23:30ÚjVálasz

    Ja, hogy Szombathelyen. Csodálkoztam is, mekkora baromság áll a címlapon.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!