Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Paksi FC  

Edzői nyilatkozatok - FRISSÍTVE

Most is csak az első félidőben látta azt a vezetőedzőnk, amit elvárt.
 
 
 
 
 

Edzői nyilatkozatok - FRISSÍTVE

Most is csak az első félidőben látta azt a vezetőedzőnk, amit elvárt.

Pacsi Bálint: Az első félidőben minden úgy alakult, ahogy aztelterveztük. A paksiak rombusz alakzatú középpályájából Simon Ádámot kivettük, ezzel megöltük a futballjukat, hiszen ő így nem tudott szervezni. Sajnos a támadásokba való pontos átmenet hiányzott. A második félidőben két csatárt cseréltem be azért, hogy megnyerjük a mérkőzést. A második gólt figyelmetlenség előzte meg, a végén sikerült betalálnunk, de ezt csak szépítésnek volt elég, hiába mentünk előre az egyenlítésért. Ami a csatárokat illeti, David Williams sérüléssel bajlódott, míg Leandro Martínez az utóbbi másfél-két évben nem játszott, sokat kihagyott, most kezd formába lendülni, ezért kezdtek csak a kispadon.

Csertői Aurél: Hatpontos mérkőzést nyertünk meg. Az első félidőt nehéz elemezni, mindkét csapat passzív volt, meglepett, hogy a Haladás nem erőltette a támadásokat. Fordulás után volt számtalan lehetőségünk, sokat lőttünk kapura, megérdemelten nyertünk. A végén pedig már kinyílt a Haladás, ekkor könnyebb dolgunk volt. Nehéz, mély volt a talaj, brusztolós találkozót vívtunk, nem a szép játék dominált.

- Frissítés -

A Góóóól című műsorban a találkozó összefoglalója után edzői nyilatkozatok is elhangzottak. Az MTVA riportere és Pacsi Bálint közötti beszélgetés így zajlott:

Mit lehet tenni a bennmaradás érdekében?

Télen játékosokat kell szerződtetni.

És van edzőkérdés Szombathelyen?

Ezt a vezetőktől kell megkérdezni.

És Pacsi Bálint marad?

Never give up! Soha nem adom fel!

 
 
 • 4salfai2017november05.13:26ÚjVálasz

  Most már tudom miért lett a Pacsi az edző. Valamit gagyog angolul és ez a mai világban mindent felülír.

   
 • 3zsozsoka712017november05.13:13ÚjVálasz

  A LUK Savariában van felvétel mehetnek dolgozni az aranylábuak.Büdös bagázs az egész tudatlan ötosztályosok.Teljesen félkéne égetni az egész szakosztályt mert már rákos fertő az egész.

   
 • 2Herodess2017november05.09:42ÚjVálasz

  " És Pacsi Bálint marad?
  Never give up! Soha nem adom fel!"

  Mondja ezt egy olyan ember aki elvileg ideiglenesen lett kinevezve.
  Bár az is lehet hogy Illés Béláék elégedettek az eredményekkel
  és már hosszú távú szerződést kötöttek vele.
  Egy olyan klubvezetés részéről akik sorozatban igazoltak hónapok óta sérült, beteg,(Calvente, Dudás Ádám ) erőnlétét keresgélő (Grumics )játékosokat sajnos nagyon is elképzelhető.
  Sajnos megértünk az NB II-re szőröstül bőröstül.

   
 • 1nagy5208312017november04.22:16ÚjVálasz

  Mit öltetek meg, te szerencsétlen? Simon soha nem volt szervező, ahhoz kevés az ...! Durva, védekező volt világ életében! Simán kikaptatok! Ekkora balfaszokkal van kitömve ez a klub! Majd jövőre a másodosztályban! 200 néző előtt! Mert a rokonok ingyenjegyet kapnak! Istenem, Ennyi tudással is meg lehet élni a mai sportban?
  Hát ja! A Hefeléből nem Guardiólák kerülnek ki!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!