Szombathelyi Haladás – Puskás Akadémia 

Jó meccsen győzött a Haladás a Puskás Akadémia ellen

Szombathelyen megtört Pintér Attila csapatának lendülete
 
 
 
 
 

Jó meccsen győzött a Haladás a Puskás Akadémia ellen

Szombathelyen megtört Pintér Attila csapatának lendülete

Az 5. percben büntetőből szerzett vezetést a Puskás Akadémia Szombathelyen. Schimmer Szabolcs szabálytalansága után Henty volt eredményes. Gyorsan jött a vasiak válasza. Mészáros Karol a 15. percben egyenlített. Közelről, védhetetlenül bombázott Hegedüs kapujába. Az első félidőben még Grumicsnak is akadt egy lehetősége, de fölé fejelt.

A második játékrészt a Haladás kezdte jobban. A vasiak minden követ megmozgattak, hogy megszerezzék a három pontot. A 67. percben aztán beindult a szombathelyi gólgyártás. Wils fejjel, öt perccel később pedig Williams egy hatalmas lövéssel vette be a Puskás kapuját.

A 82. percben Henty megszerezte második gólját is, 15 méterről lőtt Király kapujába, egyenlíteni azonban már nem tudott a Puskás. A Haladás megérdemelten nyert.

 
 
 • 3amadeus2018május07.12:09ÚjVálasz

  Szép volt fiúk!

   
 • 2Tila2018május07.07:13ÚjVálasz

  Nézőszámhoz: megint közel azonos időben Falco és Hali meccs!!!
  Ki az az agyatlan, aki ezeket így szervezi?

   
 • 1lalika2018május05.23:38ÚjVálasz

  Megint hova lett Rózsa Dani???

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!