Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Puskás Akadémia 

A Puskáshoz látogat a Haladás

Van miért visszavágni a felcsútiaknak. 
 
 
 
 
 

A Puskáshoz látogat a Haladás

Van miért visszavágni a felcsútiaknak. 

Az elmúlt héten sok-sok örömteli arcot láthattunk, beszélhettünk akár játékossal, akár szurkolóval. A Fradi elleni győzelem mámora azonban már a múlté: még két fontos találkozója van a Haladásnak 2017-ben. Először a Puskás Akadémia vendégeként kell olyan produkciót nyújtani, amiből "pontosan" lehet hazaérni. Michal Hipp nem számíthat a Ferencváros elleni mérkőzés bemelegítésekor megsérülő Polgár Kristófra (az ágyéka húzódott meg a jobbhátvédnek), ám eltiltottja nem lesz a zöld-fehéreknek. 

A Felcsút két hellyel és hat ponttal van előbbre a Swietelsky-Haladásnál. Pintér Attila együttese a legutóbbi három hazai meccsén öt pontot gyűjtött: a Fradival 1–1-et játszottak, a Vasassal is ikszeltek (0–0), de a Diósgyőrt legyőzték (1–0). A múlt héten nyerésre álltak Balmazújvárosban, de végül engedték kiénekelni a sajtot a szájukból, és 2–2 lett a végeredmény. Házi gólkirályuk Joszip Knezevics, aki 10 találatnál jár. Nem fogja ezt a számot növelni szombaton, ugyanis a Balmaz ellen az ötödik sárga kártyáját szedte össze, így automatikus eltiltását tölti. 

A nyári meccsről sok jó emlékünk nincsen. A Puskás a legsúlyosabb soproni vereséget mérte ránk, 5–1-re győztek. Az a vereség Mészöly Géza állásába került.

A Haladás már ma elutazik, az éjszakát Telkiben tölti a Hipp-legénység. Nagyon-nagyon régen, még márciusban tudott idegenben három pontot begyűjteni a Haladás, amikor a Vasas ideiglenes otthonában nyertünk 3–2-re. A Fradi elleni győzelemnek igazán akkor van értéke, ha szombaton sem marad pont nélkül csapatunk. 

 
 
  • 2salfai2017december02.10:25ÚjVálasz

    Én is a két legjobb játékosunkat - Kovács L és DJ Williams - hiányolom a csapatból.

     
  • 1realista2017december02.07:47ÚjVálasz

    Mi van Williams-szel? Leválthatná már Ramost...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!