Szombathelyi Haladás – Puskás Akadémia 

Így látta a két vezetőedző

Nagy jelentősége van a győzelemnek - mondta Michal Hipp.
 
 
 
 
 

Így látta a két vezetőedző

Nagy jelentősége van a győzelemnek - mondta Michal Hipp.

Michal Hipp: Annak ellenére, hogy a sok sérülés miatt szűk keretből válogathattam, nagyon nagy jelentőségű győzelmet arattunk ma egy kifejezetten jó csapat ellen. Hamar gólt kaptunk: túl szigorúnak tűnt az ítélet, én a kispad mellől messze voltam a szituációtól, de a félidőben Schimmer Szabolcs elmondta, hogy nem ért Szakály Péterhez. Én abban a pillanatban – mivel a büntetőt már megítélte a játékvezető – már arra koncentráltam, mit kell másképpen vagy jobban csinálunk. Sikerült egy remekbeszabott góllal egyenlítenünk, és próbált dominálni a csapatom. Sokat gyakoroltunk új pontrúgás-típusokat, emiatt külön örülök, hogy szöglet után tudunk fordítani, majd nagyon hamar kettőre növeltük az előnyt. A meccs vége izgalmasra sikerült, de az utolsó perceket úgy töltöttük az ellenfél térfelén, ahogy azt a komoly professzionális csapatoktól látni. Két nap pihenőt kapnak a fiúk, és készülünk az utolsó négy meccsre: a célunk az, hogy ne az utolsó fordulóra maradjon a bennmaradás kérdése.

Pintér Attila: A mérkőzés – az eredmény szempontjából – jól indult a számunkra. Sőt, ha az egygólos előnyünk birtokában két esetben is sikerül jó utolsó passzt adni, akár ziccerbe is kerülhettünk volna. Ezek után azonban egyenlített a Haladás: nem is tetszett ebben a periódusban a középpályánk játéka, túl körülményesek voltak a játékosaim. A második félidőben nagyon hamar kaptunk két gólt egymás után, pedig a pontrúgásokat követően inkább mi voltunk erősek. Nem igazán tudtuk a mi játékunkat mutatni, így gratulálok a Haladásnak, nagyon fontos pontokat szereztek a céljuk elérésé érdekében.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!