Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Debreceni VSC 

Vége Rabusic szezonjának

Dejan Karan eltörte a Haladás cseh csatárának lábát.
 
 
 
 
 

Vége Rabusic szezonjának

Dejan Karan eltörte a Haladás cseh csatárának lábát.

Első idegenbeli győzelmét arra a Szombathelyi Swietelsky-Haladás a 2018-as esztendőben. A Diósgyőrt Mezőkövesden tudta legyőzni a zöld-fehér csapat: Mészáros Karol és Kovács Lóránt találataira csak Ugrai Roland tudott válaszolni, így a Hali 2–1-re győzött. A mérkőzés után az ex-szombathelyi válogatott csatár felháborodottságának adott hangot, mert úgy látta, két alkalommal is büntetőt kellett volna kapnia a DVTK-nak. Hogy ez jó meglátás-e a támadó részéről, azon lehet elmélkedni. Azonban azon, hogy el lehet-e törni az ellenfél játékosának lábát, talán sosem. A legfontosabb lenne a játékvezetők részéről, hogy védjék a játékos testi épségét: ez elmaradt, Dejan Karan mindössze sárga lapot kapott miután lemészárolta Michael Rabusicot.

Nem csoda, hogy Michal Hipp panaszkodott, a Haladás vezetőedzőjének háromszor is kényszerből kellett cserélnie a DVTK elleni mérkőzésen (2–1). A szakembernek Jancsó Andrást a 6., Michael Rabusicot a 31., Bosnjak Predragot pedig a 66. percben kellett lehoznia - írja a Nemzeti Sport.

„Michael Rabusic járt a legrosszabbul, cseh csatárunknak sajnos eltört a sípcsontja a bokája felett Dejan Karan belépője után” – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője. – „A diósgyőri védő páros lábbal lépett be, nagyon csúnya szabálytalanság volt. Támadónknak – aki erőssége a csapatunknak, mert tízből nyolc labdát megtart, s a Debrecen ellen szép gólt szerzett – már be is gipszelték a lábát. Hat hétig lesz rajta a rögzítés, vagyis neki befejeződött a szezon. Nagyon sajnálom, főleg mert másik csatárunk, Myke Ramos combizma beszakadt, így klasszikus csatárnak egyedül David Williams maradt. Jancsó András az ágyékát fájlalta, még nem derült ki pontosan, mekkora a baj, míg Bosnjak Predrag eddig is bajlódott a combjával – szombaton a szünetben jelezte, hogy nem az igazi, de folytatta, aztán mégis le kellett kéredzkednie a pályáról. Szerencsére megelőztük a nagyobb bajt, a jelek szerint már a következő fordulóban játszhat.”

 
 
 • 2amadeus2018április10.08:59ÚjVálasz

  Ne feledjük, egy válogatott csatárról van szó, aki történetesen nem kellett a Halinak...mert ugye mi ilyen jól állunk.Persze mondhatnám Simon Ádámot is.Máshol kiválóan teljesítenek, innen meg el lettek küldve.
  Talán emiatt viselkedik így Ugrai.

   
 • 1salfai2018április10.00:01ÚjVálasz

  Ez a szemét Ugrai mit ugat össze-vissza, valaki rúgja már jól t..ön!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!