Tóth Péter visszatért

Magasföldi duplájával legyőzte a Gyirmót a Haladást.
 
 
 
 
 

Tóth Péter visszatért

Magasföldi duplájával legyőzte a Gyirmót a Haladást.

A Haladás kezdte jobban az előkészületi mérkőzést, azonban az utolsó passzokba hiba csúszott, így nem sikerült a helyzeteket gólra váltani. A 27. percben Németh Márió helyett Rajos érkezett, a cserének szerencsére nem sérülés volt az oka, hanem az, hogy a héten több válogatott meccsen is szerepelt a Haladás ifjú játékosa. A 35. percben egy saját térfélen eladott labdát góllal büntetett a Gyirmót, Magasföldi 16 méterről lőtte ki Rózsa kapujának bal alsó sarkát. Az egyenlítésért mindent elkövetett a Hali még az első félidőben, a legnagyobb lehetőség Guzmics előtt adódott, de fölé fejelt.

A második félidőben sem változott a játék képe, a Haladásnál volt többet a labda, de a gyirmóti kontrákban mindig veszély leselkedett. Az 56. percben egy ilyen akció végén Magasföldi távolról emelt Rózsa kapujába. Látványos gól volt. Egy perc múlva hosszú kihagyás után pályára léphetett Tóth Péter, bő fél óra jutott neki ezen a találkozón. Mellette egy másik visszatérője is volt a zöld-fehéreknek, hiszen Ugrai Roland is lehetőséget kapott Artner Tamástól.

– Nagyon jó volt fél év után ismét pályára lépni. Remélhetőleg hamar visszanyerem a formámat – mondta honlapunknak Tóth Péter.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!