Győzelemmel kezdett a Kishali

Első meccsén a tavalyi bajnokot győzte le az Illés Akadémia-Haladás U19-es csapata.
 
 
 
 
 

Győzelemmel kezdett a Kishali

Első meccsén a tavalyi bajnokot győzte le az Illés Akadémia-Haladás U19-es csapata.

Győzelemmel mutatkozott be az U19-es bajnokságban az Illés Akadémia-Haladás csapata. Pacsi Bálint együttese a 3. fordulóból előrehozott találkozón a Horváth Á. - Szár, Keresztes, Bolla, Füleki - Kovalovszki - Szilágyi, Kiss B., Kiss T., Tóth M. - Szántó tizeneggyel kezdett. Az ellenfél az U19-es bajnokság tavalyi bajnoka, a Budapest Honvéd-MFA volt. A mieink már az első percben megadták a mérkőzés alaphangját, hiszen a már a felnőttek között is bemutatkozó Kiss Tamás szerezte meg a vezetést. A 32. percben ismét őt talált be, így 2–0-val vonultak szünetre a csapatok.

Fordulás után többet is cserélt Pacsi Bálint, így pályára lépett Varga K., Latyák, Labát, Dorner és Szabó D. is - utóbbi a 78. percben gólt szerzett, amit csak az utolsó utáni percben tudott szépíteni a Kispest, így a minek 3–1-re nyertek.

A második fordulóra eredetileg ezen a hétvégén került volna sor, de az U18-es válogatottba behívott játékosok miatt (Kiss Tamás, Bolla Gergő, Szilágyi Adrián) kértük a Debrecen elleni találkozó elhalasztását, aminek új időpontja november 8-a lesz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!