Haladás  

Rossz passzban a Kishali is

Oda a hazai veretlenség.
 
 
 
 
 

Rossz passzban a Kishali is

Oda a hazai veretlenség.

Az ifjúsági Bajnokok Ligája-búcsú után ismét hazai környezetben lépett pályára az Illés Akadémia-Haladás csapata. Az U19-es I. osztályban a Lisztes Krisztián vezette Ferencváros volt a mieink ellenfele. Németh Szabolcs a Kiss Á. - Horváth M., Bokor, Bolla, Füleki - Oláh, Illés, Halmai, Nyári - Keresztes, Tóth-Gábor tizenegyet küldte pályára. Azonban a műfűvön megrendezett mérkőzés nem a Haladás szája íze szerint alakult. Nem találták a ritmust az ifjú szombathelyiek, így a közepes teljesítményre képes vendégek bő félóra alatt kétgólos előnyre tettek szert. A mieink az első félidőben csak a kapufát tudták eltalálni.

Szünet után sem változott a játék képe, a Haladásnak ezen a napon nem sikerült semmi sem, a vendégek egy jogos büntetőből háromra növelték az előnyüket. Ez a 0–3 azt jelenti, hogy a hosszú ideje őrzött (2017. április 1-jén szenvedett legutóbb hazai környezetben vereséget a Kishali) oroszlánbarlangban ezúttal a vendégcsapat örülhetett.

Az elmúlt egy hét pocsékra sikeredett, három meccsen három vereség (6–12-es gólkülönbség), valamint kiesés a nemzetközi kupából. Remélhetőleg mihamarabb kikászálódik a csapat a gödörből.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!