Kikapott a betegségektől tizedelt Kishali

A kispestieknél hiányzott a fair hozzáállás.
 
 
 
 
 

Kikapott a betegségektől tizedelt Kishali

A kispestieknél hiányzott a fair hozzáállás.

A sorsolás Kispestre szólított az Illés Akadémia-Haladás U19-es együttesét. A héten azonban fertőzés tizedelte meg az akadémiai tanulókat, így a mieink a találkozó elhalasztását kérték, ám ebbe a kispestiek nem mentek bele...

Így fordulhatott elő az, hogy az U19-es I. osztályban cserejátékos nélkül, kapussal a mezőnyjátékosok között lépett pályára Bánfalvi Attila együttese. A mieink Schener - Szabó D., Szár, Molnár T., Füleki, Bontó - Derdák, Kiss B., Szántó, Varga K. - Oswald tizeneggyel játszották le a találkozót. Hamar hátrányba kerültünk egy szabadrúgást követően (2. perc, 1–0), de a hetedik percben már jött is az egyenlítés: szép akció futott a jobb oldalon, a centerezést követően pedig Szabó Dániel alakította 1–1-re az eredményt. A félidő hajrájában egy szögletet követően vette ismét birtokába a vezetést a Honvéd.

Fordulás után sem vonult sündisznóállásba a Kishali, több helyzetet is kialakítottunk, de egyenlíteni nem sikerült. A fizikai fölényben lévő ellenféllel szemben a futballból mi mutattunk többet, de ezúttal ez nem ért pontot.

A nyolccsapatos bajnokságban jelenleg ötödikek a zöld-fehérek, két pontra a második pozíciótól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!