A hetedik egygólos vereség

Adós az idegenbeli jó teljesítménnyel a Haladás U19-es csapata.
 
 
 
 
 

A hetedik egygólos vereség

Adós az idegenbeli jó teljesítménnyel a Haladás U19-es csapata.

A Vasas otthonában lépett pályára a 17. bajnoki mérkőzésén az Illés Akadémia-Haladás U19-es együttese. A zöld-fehérek Molnár M. - Labát, Molnár T., Szár, Kirják - Kovalovszki, Kiss B.- Derdák, Szántó, Bontó - Varga K. tizeneggyel kezdtek (a kispadon helyet kapott a sérüléséből visszatérő Szőke Dániel, de bevetésére nem került sor).

Bánfalvi Attila csapata enerváltnak tűnik, hiányzott az a lendületes játék, amit megszokhattunk a mieinktől. A második félidő közepén került előnybe a Vasas, amit a találkozó végéig meg is tudtak őrizni, így 1–0-ra megnyerték a mérkőzést. A bekapott gól után voltak lehetőségei a vasiaknak, de egyenlíteni nem sikerült. A játék képe alapján a hazaiak rászolgáltak a győzelemre.

A tabella élén meglépett a Ferencváros (35 pont), de a második MTK (26 pont) és a hatodik Kishali (23 pont) között csak három pont a differencia.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!