Illés Akadémia U19 - Puskás Akadémia U19 

Váratlan Kishali-vereség itthon

Nagyon kevés volt a jó teljesítmény, így kikapott a Haladás U19.
 
 
 
 
 

Váratlan Kishali-vereség itthon

Nagyon kevés volt a jó teljesítmény, így kikapott a Haladás U19.

A Szombathelyi Haladás fiataljai, az U19-es I. osztályban vitézkedők a Puskás Akadémiát fogadták az Illés Akadémia műfüves pályáján. Bánfalvi Attila a Molnár M. - Kovács Z., Imre, Szár, Bontó - Kirják, Molnár T., Szőke, Kovalovszki, Szabó Á. - Varga K. tizenegyet küldte a gyepre. Hiába kérte a vezetőedző az első félidőben többször is, hogy több mozgással igyekezzen a középpálya a vendégek négy fedezetén áttörni, az utasítás süket fülekre talált.

Nagyon kevés helyzetet hozott az első óra, ám a vendégek az első (és egyetlen) kapuralövésükből megszerezték a vezetést. Ezek után, főleg az utolsó néhány percben mindent elkövetett a Kishali az egyenlítésért, de rossz döntések születtek a támadóharmadban, így az áhított gól nem született meg.

Vereségével hatodik a csapat, négy pontra a második helytől.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!