Megnyerte első meccsét a Kishali

Folytatódott a jó hazai széria az U19-es bajnokság alsóházában.
 
 
 
 
 

Megnyerte első meccsét a Kishali

Folytatódott a jó hazai széria az U19-es bajnokság alsóházában.

Az U19-es bajnokság során ősszel egy sorozatot játszott egymással a 16 együttes: a legjobb nyolc a felsőházban folytathatta a bajnoki címért, míg a második nyolc a kiesés elkerüléséért játszhat. Az Illés Akadémia-Haladás hiába szerepelt hazai pályán kiválóan, idegenben egyszer sem tudott pontot szerezni, így a nagy középmezőny tülekedésben rosszul járt, és rosszabb gólkülönbség miatt csak a kilencedik lett.

Ezek alapján tehát az alsóházban kezdhette meg a küzdelemsorozatot a Kishali, de a cél nem lehet más, mint az "összetett kilencedik" hely megszerzése. Kuttor Attila és Márkus Gábor csapata a Kecskemétet fogadta az első mérkőzésen. A mieink a Molnár M. - Derdák, Horváth K., Tiba, Deéry - Keresztes, Kócsa, Kőris - Garda, Soós, Szőke tizeneggyel kezdtek (később Marsai és Könczöl kapott lehetőséget). A zöld-fehérek a 10. percben szerezték meg a vezetést: a félpályán szereztünk labdát, Tiba indult meg vele, remek ütempasszát Soós Bence vette át, aki elsőre még a kapusba rúgta a labdát, de az visszapattant elé, amit a hálóőr fölött a kapuba emelt, 1–0. Pár perc múlva sajnos elég nagy rúgást kapott a medencecsontjára a gólszerző, így helyére Marsai állt be.

Végig a Kishali volt a kezdeményezőbb és a 82. percben sikerült is a győzelmet bebiztosítani (addig két kapufát is rúgtak a fiúk): ekkor egy szép kontraakció végén Garda Géza 14 méterről a hosszú sarokba lőtt, kialakítva a 2–0-s végeredményt.

A játék képe alapján teljesen megérdemelt volt a Haladás győzelme, így egy forduló után máris az élen áll a Kuttor-gárda.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!