A Kishali revansot vett a Kispuskáson

Az U19-es bajnokságban is 5–1 lett a végeredmény. Ezúttal azonban a zöld-fehérek nyertek!
 
 
 
 
 

A Kishali revansot vett a Kispuskáson

Az U19-es bajnokságban is 5–1 lett a végeredmény. Ezúttal azonban a zöld-fehérek nyertek!

Hiába a 4. forduló, ez a szombathelyieknek még csak a második, a Puskásnak a harmadik mérkőzése volt ebben a bajnokságban. 100%-os volt a meccs előtt mindkét együttes. A mieinknél az első találkozón még Pacsi Bálint irányított (3–1-re vertük a Honvédot), ám most már Sátori Barnabás kezében volt a karmesteri pálca. Három válogatottal állt ki az Illés Akadémia-Haladás, hiszen a mieink Kiss Á. - Füleki, Szár, Bolla, Keresztes - Kovalovszki - Kiss B., Szilágyi, Kiss T. - Tóth M., Varga K. tizeneggyel kezdtek. Mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb helyzetek, ám a 26. és a 39. perc között hengerelt a Kishali: négy gólt is szereztek a mieink. Kiss Tamás kezdte meg a gólgyártást, majd Tóth Marcell, Kiss Balázs és Füleki Márk találta meg a rést a pajzson, így megnyugtató, 4–0-s előnnyel mehettünk szünetre.

Fordulás után a vendégek célja a különbség csökkentése volt: egy kontrából szépítettek. A mieinknél csereként Latyák, Szalai, Vargovics, Putz és Dorner is érkeztek. A mérkőzésen kiemelkedően játszott Szilágyi Adrián, Tóth Marcell és Kiss Tamás is: utóbbi, a már az NB I-ben is bemutatkozó játékos ügyes labdaszerzése és gólpassza után Szalai Csaba állította be az 5–1-es végeredményt.

 
 
  • 1realista2017szeptember10.10:59ÚjVálasz

    Az ok: Még mindig "kevés" a kapott TAO-pénz Felcsuton....Vagy másra használják???

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!