Illés Akadémia U19 - Puskás Akadémia U19 

Őrült meccset nyert meg a Kishali

Hét gólt hozott a találkozó: csak az utolsóra nem tudott válaszolni az ETO. 4–3 ide.
 
 
 
 
 

Őrült meccset nyert meg a Kishali

Hét gólt hozott a találkozó: csak az utolsóra nem tudott válaszolni az ETO. 4–3 ide.

A nyolccsapatos U19-es I. osztályú bajnokságban Győrben találkozott két zöld-fehér együttes: az ETO fogadta az Illés Akadémia-Haladást. A Bánfalvi Attila irányította szombathelyiek a Molnár M. - Szabó Á., Szár, Molnár T., Kovács Z. - Szántó, Szőke, Bontó, Kovalovszki, Kirják - Varga K. tizeneggyel kezdték a mérkőzést. Nem is akárhogyan: alig telt el bő egy perc, amikor máris nálunk volt az előny.

Egy remek labdaszerzést követően Molnár Tamás volt a gólszerzőnk. Brusztolással telt el az első játékrész, amelynek legvégén egyenlíteni tudott a Győr, egy felívelést követően tudtak egalizálni a hazaiak.

A második félidő gólokról és alacsony színvonalú játékvezetésről szólt. A 65. percben Bontó Marcell törlesztésért kapott piros lapot - a másik oldal megúszta lap nélkül. A mieinknél Szántó helyett Tóth M., Szőke helyett Deéry és Varga K. helyett Derdák is érkezett. A 72. percben a csereként beállt Deéry Ármin vette vissza az előnyt, de öt perc múlva ismét 2–2-re alakították az állást a hazaiak. A Haladás cserélt volna, ám a játékvezető asszisztense közölte, hogy már kimerítették a három cserelehetőséget, nem lehet többet. Valahogy azonban a mégiscsak eljuthatott hozzá a versenyszabályzat, mert a bekapott gól után csak megengedte a cserét (ebben az osztályban ötöt lehet cserélni, de maximum három játékmegszakítással). A tíz emberrel küzdő Kishali nem adta fel: a 80. percben Deéry újabb kontrát váltott gólra, 3–2 a Halinak! Az emberhátrányban a felívelések kontrollálása nem ment a mieinknek, így négy perc múlva megint egyenlő volt az eredmény.

De a sluszpoén akkor is a Halié maradt! Az ekkor már a padról elküldött Bánfalvi Attilát is nélkülöző szombathelyiek közül Molnár Tamás szerzett labdát a középpályán, kicselezett minden győrit a környéken és a szép akciót góllal fejezte be, 4–3 ide! A hátralévő időben már nem tudott újítani a Rába-parti gárda, így három vereséget követően végre ismét nyert a Haladás.

Húsz forduló után így ötödik a Kishali, négy pontra a második helytől.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!