Két győzelem az U19-es csapat mérlege a múlt héten

Itthon a Lokit, idegenben a Vidit verte a Kishali.
 
 
 
 
 

Két győzelem az U19-es csapat mérlege a múlt héten

Itthon a Lokit, idegenben a Vidit verte a Kishali.

A múlt héten két mérkőzést is játszott Sátori Barnabás együttese. Előbb hazai környezetben, az akadémiai műfűvön fogadták a zöld-fehérek a Debreceni VSC-t. A Hali Schener - Szár, Keresztes, Bolla, Dorner - Füleki, Latyák, Szilágyi, Kovalovszki, Tóth M. - Szántó tizeneggyel kezdtek. Az U18-as válogatott Szilágyi Adrián bombagóljával a 29. percben lett meg az előny, amit biztosan is tartott a szombathelyi csapat.

A 72. percben Tóth Marcell növelte kettőre az előnyt, pár perc múlva pedig egy védő volt gyorsabb, mint a csereként beálló Varga Kevin és a saját hálójába juttatta a labdát, így a Kishali 3–0-ra nyert a 2. fordulóból elhalasztott találkozón.

Szombaton Székesfehérváron meccseltek a mieink. Ekkor a Schener - Szár, Keresztes, Kovalovszki, Kiss B. - Füleki, Latyák, Szilágyi, Tóth M., Bamgboye - Varga K. tizenegy futott ki, és a 4. percben Latyák révén hamar megvolt az előny. De három perc múlva már egyenlítettek a piros-kékek. A félidő azonban Haladás-előnnyel zárult, mert Tóth Marcell és Varga Kevin is betalált, kialakítva a 3–1-es végeredményt, ugyanis a fordulás után már nem zördültek meg a hálók.

13 forduló után az Illés Akadémia-Haladás együttes 25 ponttal a második helyen áll, hátránya két pont a küzdelemsorozatot vezető Puskás Akadémiával szemben. Az utolsó fordulóra ezen a héten kerül sor, a Hali a Ferencvárost fogadja, a Puskás pedig a harmadik helyen lévő Kispesthez látogat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!