Megint nyert a Haladás U19

És megint 2–0-ra. Szabadrúgások-specialisták bizonyítottak.
 
 
 
 
 

Megint nyert a Haladás U19

És megint 2–0-ra. Szabadrúgások-specialisták bizonyítottak.

Az ifjúsági Bajnokok Ligájára készülő Illés Akadémia-Haladás csapata az U19-es bajnokság második fordulójában a Debreceni VSC-t fogadta.

Németh Szabolcs a Kiss Á. - Kiss B., Bokor, Bolla, Nyári - Szilágyi - Illés, Balogh, Szekér, Füleki - Tóth-Gábor tizenegyet küldte pályára az Illés Akadémián. Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott: valamivel többet volt a labda a Kishalinál, de a támadószekcióban elfogyott a tudomány. A szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak a csapatok.

Fordulás után hamar előnybe kerültek a zöld-fehérek. Bolla Gergő vállalt el egy szabadrúgást 24 méterről: a labda egy méterre a kaputól ért földet és úgy pattant meg, hogy a vendégkapus kezei között vágódott a hálóba, 1–0. A játék képe ezután sem változott, volt időszak, amikor áttevődött a meccs a mi térfelünkre, ekkor kontrákkal operáltunk, kevés sikerrel. A második félidőben a vezetőedző Edelényinek, Nyírinek és Horváthnak is lehetőséget adott. A négy perc hosszabbítás végén Nyári Patrik állt egy szabadrúgás mögé, és a 16-os sarkáról a kapu bal felébe tekert, kialakítva a 2–0-ás végeredményt.

A Hali két kör után 100%-os, még gólt sem kapott (4–0), de csak második, mert az MTK jobb gólkülönbséggel vezeti a tabellát (7–2).

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!