Vereség Budapesten

Az II. félidő eleje katasztrofálisra sikeredett.
 
 
 
 
 

Vereség Budapesten

Az II. félidő eleje katasztrofálisra sikeredett.

A ballagás miatt a ferencvárosiak kérésére csütörtökre hozták előre a Ferencváros–Illés Akadémia-Haladás U19-es I. osztályú mérkőzést. A 25. forduló népligeti találkozóján Bánfalvi Attila a Schnener - Szabó Á., Tiba, Kovalovszki, Szár - Molnár T. - Derdák, Deéry, Szőke, Kirják - Varga K. tizenegyet küldte pályára. Az első félidőben is a tabellaelső IX. kerületiek játszottak fölényben, ám ez meddőnek bizonyult, 0–0-val fordultak a csapatok.

A II. félidő első fele csak a hazai csapatról szólt: a 48. és a 64. perc között négyet rámoltak be. Eladott labda után, kapushibát és szögletet, valamint beadást követően is gólt kaptunk, így az utolsó 25 percre már csak a statiszta-szerep maradt. A 69. percben egy kezezés miatt megítélt büntetőből sikerült szépíteni (4–1), Molnár Tamás bizonyult biztos ítélet-végrehajtónak. Átvette az irányítást a csapatunk, de kimaradtak a ziccerek, így nem sikerült közelebb kerülni a ferencvárosiakhoz.

A hazaiak sikerükkel elléptek a mezőnytől, míg a Kishali az ötödik helyen áll.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!