Illés Akadémia U19 - Győr U19 

Jó játékkal győzött a Kishali

Két öngóllal is segítette a mieinket az ETO. 4–1-re nyert Bánfalvi Attila csapata.
 
 
 
 
 

Jó játékkal győzött a Kishali

Két öngóllal is segítette a mieinket az ETO. 4–1-re nyert Bánfalvi Attila csapata.

A 26. mérkőzését játszotta a Kishali az U19-es I. osztályú bajnokságban. Az ellenfél a már biztosan utolsó helyen végző Győri ETO FC együttese volt. Bánfalvi Attila a Molnár M. - Imre, Tiba, Kovács Z. - Kovalovszki, Derdák - Bontó, Szőke, Kirják - Tóth M., Varga K. tizenegyet küldte pályára. Jól is kezdtek a mieink, rögtön az első percben nagy helyzetek maradtak ki. A 18. percben született meg az előny: Szőke forintos labdájával Tóth M. lépett ki, buktatták a büntetőterületen belül, 11-es! Kovács Zalán tette le a labdát a mészpöttyre, és kíméletlen ítéletvégrehajtónak bizonyult, 1–0 ide. Némileg váratlanul egyenlített az ETO 20 perc múlva. Egy 19 méteres szabadrúgást Kelemen a sorfal felett a léc segítségével juttatott a hálónkba, 1–1. A hajrára azonban megint nálunk volt az előny, ugyanis Tóth M. 22 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 2–1.

Szünet után is a Kishali volt aktívabb: az 52. percen Szőke Dániel kapott jó labdát a 16-oson belül, lement az alapvonalig, ahonnét erőből lőtte be a játékszert, ami pedig egy bekk lábáról vágódott a hálóba, 3–1. A 60. percben egy 45 méteres hazaadást nem tudott átvenni a vendégkapus, így a játékszer a lába alatt a hálóba surrant, 4–1. A mieink ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

A zöld-fehérek a harmadik helyen állnak, de nagyon szoros a bajnokság, hiszen a hetedik MTK neve mellett is csak két ponttal kevesebb van.

 
 
  • 1salfai2017május28.20:37ÚjVálasz

    Hány centi magasak ezek a Kishali focisták alul vagy felülmúlják a nagycsapatban focizó társaikat?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!