0–2-ről állt fel a Kishali

A gyulai korcsolyapályán megtartotta tavaszi veretlenségét a Haladás U19-es csapata.
 
 
 
 
 

0–2-ről állt fel a Kishali

A gyulai korcsolyapályán megtartotta tavaszi veretlenségét a Haladás U19-es csapata.

A bajnokság leghosszabb túrájára már pénteken elutaztak a vasiak, hiszen az U19-es bajnokság alsóházában Gyulán léptek pályára. A műfüves talajon azonban katasztrofális állapotok uralkodtak, inkább hasonlított korcsolyaterepre, mint labdarúgásra alkalmas területre.

Kuttor Attila a Molnár M. - Könczöl, Markovics, Tiba, Deéry - Keresztes, Kócsa, Molnár T. - Garda, Soós, Tóth M. összeállításban küldte ki együttesét, ám mire összekapta magát a gárda, már 2–0-ra vezetett a Grosics Akadémia. A 26. percben sikerült szépíteni: a zöld-fehérek szabadrúgása a kapufáról pattant ki a szélre, onnan visszaemeltük középre, Kócsa pedig 6 méterről fejelt a kapuba, 2–1.

Szünet után még inkább támadófelfogásúvá tette csapatát Kuttor Attila és Márkus Gábor. Érkezett Mészáros D. és Kőris, és velük együtt az egyenlítés is. A 64. percben egy szabadrúgásvariáció után Mészáros Dominik bólintott a hálóba, kiegyenlítve az eredményt. Ezek után is inkább a Kishali támadott, de a győztes találatot nem sikerült bevinni, maradt a 2–2.

Három forduló után veretlen a csapat és az alsóház harmadik helyén áll.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!