Újabb 2–2 a Kishali neve mellett

A Győri ETO ellen kétszer is vezettünk, de iksz lett a vége.
 
 
 
 
 

Újabb 2–2 a Kishali neve mellett

A Győri ETO ellen kétszer is vezettünk, de iksz lett a vége.

Kuttor Attila együttese az U19-es bajnokság alsóházának negyedik fordulójában a Győri ETO-t fogadta. A Molnár M. - Könczöl, Kovács Z., Tiba, Mészros D. - Keresztes, Kócsa, Molnár T. - Garda, Soós, Tóth M. tizenegy kezdett, de később Gönczö, Tóth G., Kőris és Marsai is lehetőséget kapott.

A 24. percben sikerült megszerezni a vezetést: a balösszekötő helyéről elvégzett szabadrúgást Tóth Máté rúgta a kapuba. Ezek után is mi maradtunk támadásban, de valahogy hiányzott a "gyilkos ösztön" a meccs bebiztosításához. Alig telt el tíz perc, egy fejesből egyenlített a Győr. Ennek ellenére előnnyel mehettek szünetre a szombathelyiek: a 37. percben Kócsa indítását Soós Bence vette át és a kimozduló kapus fölött emelt a hálóba, 2–1. Fordulás után is inkább a Hali volt fölényben, de a 63. percben megfogyatkozott a vasi csapat: a második gól szerzője második sárga lapját kapta meg, így tíz emberrel fejeztük be a meccset. Oross Márton csapata a 67. percben tudott egyenlíteni: jogos 11-eshez jutottak a győriek. A büntetőt Molnár Márk kiütötte, de a csatár reagált a leggyorsabban és a kipattanónál már nem hibázott. Ezek után már ők voltak fölényben, de a Hali kontra-lehetőségekkel operálhatott volna, ám nem sikerültek az utolsó passzok, így maradt a 2–2-es döntetlen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!