Haladás Szombathely -Budapest Honvéd 

Rangadót nyert a Kishali

Az MTK otthonában 2–0-ra győztek a fiúk.
 
 
 
 
 

Rangadót nyert a Kishali

Az MTK otthonában 2–0-ra győztek a fiúk.

Rangadót játszott, és rangadót nyert a Németh Szabolcs vezette Haladás U19. A vasiak Kiss Á. – Kiss B., Bokor, Bolla, Füleki – Illés, Szilágyi, Szekér, Nyári, Tóth-Gábor – Edelényi összetételben kezdtek, és magabiztosan, többször le-letámadva az ellenfelet játszottak. Ez nem igazán ízlett az MTK-nak. A Kishali a 36. percben szerezte meg a vezetést: egy bedobás után elveszítettük a labdát, de a visszatámadás eredményes volt. Nyári Patrik kettőt tolt a játékszeren és 22 méterről mesterin lőtt a rövid sarokba, 0–1.

Fordulás után sem változott a játék képe, a Haladás játszott fölényben, és a hajrára fordult érett a gól. A 79. percben egy kontratámadás végén Tóth-Gábor tekert a hosszú sarokba, kialakítva a 2–0-ás végeredményt.

Németh Szabolcs csapata ezzel a győzelemmel elvette az MTK veretlenségét és átvette a vezetést a bajnokságban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!