Megint 0–2-ről hozta ikszre a meccset a Kishali

Hatodik meccsén az ötödik ikszet játszotta a Haladás U19-es együttese.
 
 
 
 
 

Megint 0–2-ről hozta ikszre a meccset a Kishali

Hatodik meccsén az ötödik ikszet játszotta a Haladás U19-es együttese.

A Videotont fogadta hazai környezetben a Szombathelyi Haladás U19-es csapata. Az I. osztály alsóházi mérkőzésének az Illés Akadémia műfüves pályája adott otthont. Kuttor Attila és Márkus Gábor a Molnár M. - Könczöl, Markovics, Deéry - Mészáros D., Németh G., Kócsa, Molnár T., Kőris - Soós, Tóth M. tizeneggyel kezdett és két beadást követően alig több mint negyedóra alatt kétgólos hátrányba került. A zöld-fehérek nem adták fel és egy komikus jelenet után, Soós Bence használta ki azt, hogy a fehérvári védők és a kapus nem értették meg egymást.

1–2 után megzavarodott a Videoton, esély volt nagyon hamar az egyenlítésre. Gólra gólt nem tudtunk szerezni, de a félidő vége előtt nem sokkal sikerült: Soós ezúttal ziccerben nem hibázott.

Fordulás után a Haladás kezdeményezett többet, de a legjobb lehetőségeket is elpuskázták a fiúk, így a hatodik mérkőzésen az ötödik döntetlennel volt kénytelen megelégedni a társaság, a végeredmény Haladás–Videoton 2–2.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!