Haladás Szombathely -Budapest Honvéd 

Nagy vereség a főpróbán

Tíz emberrel fejezte be a találkozót a Kishali.
 
 
 
 
 

Nagy vereség a főpróbán

Tíz emberrel fejezte be a találkozót a Kishali.

Németh Szabolcs csapata, a Szombathelyi Haladás U19-es együttese Debrecenben a Csutorka - Kiss B., Bokor, Bolla, Füleki - Halmai, Molnár T., Nyári - Illés, Szekér, Tóth-Gábor összeállításban lépett ma pályára. A vasiaknak rosszul sikerült a kezdés a meccsen, sok párharcot elveszítettek a mieink, nem találták a ritmust, a védekezés elcsúszott - így szűk negyedóra alatt kétgólos előnyre tett szert a DVSC.

Ez elég volt ahhoz, hogy összekapják magukat a srácok. A 21. percben Tóth-Gábor szépített, majd megint kétgólosra hízlalta előnyét a hazai csapat, de a Kishali nem adta fel és Molnár Tamás góljával megint csak egy volt közte - 3–2-vel mehettek szünetre a csapatok. A vezetőedző kettőt cserélt is, érkezett Bognár és Keresztes, és a levegőben lógott az egyenlítés, de újabb fordulatot vett a találkozó.

A 69. percben egy 16-oson belüli ütközést a játékvezető úgy ítélt meg, hogy az gólhelyzetben történő szabálytalanság volt, így a Hali hálóőre piros lapot, míg a hazaiak büntetőt kaptak. Az emberhátrány és az értékesített 11-es után még egyszer nyílttá tudta tenni a meccset a zöld-fehér csapat (4–3 a 84. percben, Nyári Patrik góljával), ám a tíz ember a végjátékban kapitulált, a Loki pedig még két gólt szerzett, kialakítva a 6–3-as végeredményt.

Az ifjúsági BL-visszavágójának főpróbája tehát nem sikerült fényesre, így abban bízunk, hogy az előadáson virítanak valamit a fiatal szombathelyiek.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!