Haladás stadion 

A stadionban játszik a Haladás U19

A szombati találkozónak a Haladás Sportkomplexum ad otthont.
 
 
 
 
 

A stadionban játszik a Haladás U19

A szombati találkozónak a Haladás Sportkomplexum ad otthont.

Az U19-es I. osztályú bajnokság negyedik fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapata a Bp. Honvéd-Magyar Futball Akadémia együttesét fogadja.

A mérkőzés szombaton lesz, 12 órakor. A találkozó helyszíne a Haladás Sportkomplexum lesz. Itt játssza majd október 24-én Ifjúsági Bajnokok Ligája-mérkőzését is a Németh Szabolcs vezette együttes, így ez egy főpróba is arra a találkozóra.

A nézők számára a 13-as kapu lesz megnyitva, helyet az A2-es szektorban foglalhatnak. Természetesen a büfé és a mosdók is üzemelni fognak a drukkerek részére.

 
 
  • 1belabo2018szeptember13.21:15ÚjVálasz

    A múlt pénteki stadiontúrán büszkén mesélték, hogy már 11 mérkőzést játszottak a stadionban. Tavaly novemberben volt az első, most szeptember van. Ez több, mint havi 1 alkalom, ha nem is sokkal :-) 16 milliárdba került, de ebbe nem fért bele, hogy a stadiontúrán egy 3 éves gyerek a gyepre léphessen. Azt is hallhattuk, hogy a Hali stadion az egyetlen, ahol még nem kellett kicserélni a gyepet az újonnan épült stadionok között. Jó hírben szerencsére nincs hiány.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!