Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Újpest FC 

Mestermérleg

Michal Hipp nem lehetett elégedett.
 
 
 
 
 

Mestermérleg

Michal Hipp nem lehetett elégedett.

Michal Hipp: Nem lehetek elégedett, de azért bosszús sem vagyok. Sajnos megint egy olyan mérkőzés volt ez, ahol sérülés miatt voltam kénytelen cserélni, ráadásul kettőt is. Mészáros Karolnak nagyon fontos szerepe lett volna, így korán megdőlt a taktikánk. Ennek ellenére sikerült megszereznünk a vezetést, de ezek után átvette a mérkőzés irányítását az Újpest. Kombinatívak voltak, jól játszottak a vendégek. Szünetben újból kénytelen voltam cserélni, és a sérüléséből visszatérő Jancsót dobtuk a mélyvízbe. Hamar tudott egyenlíteni a vendégcsapat a fordulás után, mi pedig nagy rizikót vállaltunk azzal, hogy Ramost küldtük pályára, de nyerni szerettünk volna. Az egészségügyi helyzet határozza meg, hogy kik játszhatnak, benne volt az is, hogy nem bírja a brazil. A meccs hajrájában Williamsnek, Rácznak és Kolcáknak is nagy helyezte volt, de a másik oldalon rengeteg tennivalója akadt Király Gábornak is - ezt az egy pontot neki köszönhetjük. Azt, hogy ez mire elég, még nem tudjuk, de megbecsüljük. Amikor ide kerültünk, tudtuk, hogy akár az utolsó fordulóig is eltarthat a harc a bennmaradásért.

Nebojsa Vignyevics: Minden bizonnyal a nézők számára érdekes volt a mérkőzés. Számomra ez a hektikusság, főleg az, ami az utolsó negyed órában történt, az messze van a filozófiámtól. Ezt - bármelyik csapattal szemben - egy lengyel vagy egy szlovák csapat simán kihasznál, és gólokkal veri meg. Nagyon sokat beszélgetek a játékosokkal, és arra ösztönzöm őket, hogy nézzék meg Bardhi, Diagne vagy Diarra példáját. Ha ők jól játszottak egy mérkőzésen, akkor azzal nem elégedtek meg. Hanem a következő mérkőzésen még jobban akartak teljesíteni, és el is juthattak oda, ahol most vannak. Ezt szeretném látni a játékosaimtól, ezért nem gondolkozom első sorban helyezéseben és trófeaszerzésben, hanem azt szeretném látni, hogy elfogadják az elképzeléseimet és mindent megtesznek a pályán, hogy ezt teljesítsék. A mérkőzés tempóját illetően azonban nem csak a saját, hanem az ellenfél játékosainak is gratulálok, és sok sikert kívánok kollégámnak a céljaik eléréséhez.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!