Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Újpest FC 

Arccsonttörést szenvedett Mészáros Karol

Kérdés, játszhat-e még ebben a szezonban a szélső.
 
 
 
 
 

Arccsonttörést szenvedett Mészáros Karol

Kérdés, játszhat-e még ebben a szezonban a szélső.

A 8. percben jártunk a Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Újpest találkozón, amikor egy vendégakciónál ketten, Schimmer Szabolcs és Mészáros Karol is szerettek volna felszabadítani. Úgy tűnt, Mészáros elfejelte a labdát, Schimmer pedig az arcát találta el.

Erdős József játékvezető azonnal berendelte az orvosi stábot (az újpestieké is érkezett, hiszen mindketten a földön maradtak), ők pedig hamarosan jelezték: Mészárost azonnal le kell cserélni. Az első diagnózis azt mutatja, hogy a szélső arccsontjának a bal fele törött el. Holnap dönt a szájsebész arról, hogy szükséges-e operáció a csont helyretételéhez, vagy beforr az műtét nélkül is.

Schimmer Szabolcs az első félidőt végig játszotta, de a szünetben őt is kénytelen volt lecserélni Michal Hipp - esetében agyrázkódásról lehet szó.

 
 
 • 4lalika2018május20.10:43ÚjVálasz

  Legalább akartak...

   
 • 3Szup2018május20.10:34ÚjVálasz

  Jobb helyeken ezt azonnal el tudja dönteni a szajsebész.

   
 • 2Tila2018május20.07:50ÚjVálasz

  Ilyen túlfűtöttség talán a Pr. ligában sincs!

   
 • 1salfai2018május19.22:17ÚjVálasz

  Ilyen marhák vagytok, nemhogy győzni nem tudtok, de még egymást is agyonrúgjátok.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!