Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Videoton FC 

100%-os lett a Hali török túrája

A bolgár és a szerb ellenfél után az azeri is meghajolt a nagyobb tudás előtt.
 
 
 
 
 

100%-os lett a Hali török túrája

A bolgár és a szerb ellenfél után az azeri is meghajolt a nagyobb tudás előtt.
Harmadik beleki edzőmérkőzésén a Szombathelyi Swietelsky-Haladás az azerbajdzsáni első ligás FK Zira ellen játszott és 2–1 arányban nyert - számol be a klub hivatalos oldala.

A vasiak Király - Schimmer, St. Wils, Németh Mi., Bosnjak - Jagodics M., Kovács L. - K. Mészáros, Rácz, Halmosi - Ramos összeállításban kezdtek. Michal Hipp csapata a 10. percben büntetőhöz jutott, ám Ramos tizenegyesét védte az azeri hálóőr. Két perc múlva azonban már ő is tehetetlen volt: Jagodics tért ölelő átadását Mészáros vette át és 14 méterről juttatta a kapuba, 1–0. A Hali-hengert nem állt le: az első negyedóra végén Rácz futtatta Ramost, aki köszönte szépen és a kifutó kapus mellett továbbított a hálóba, 2–0. Két perc múlva szépítettek a kékek: Iskenderli fejelt a jobb sarokba, 2–1.

A második félidő tizedik percétől a Gyurján M. - Polgár, Grumics, Kolcák, Pinte - Jancsó, Németh M. - Petró, Kiss T., Medgyes - Williams tizenegy játszott, de újabb találat már nem született.

Háromból három mérkőzést nyert a Haladás - folytatás a jövő héten, a tervek szerint a Haladás Sportkomplexumban a szlovéniai Lendva ellen.

Vasárnap a délutáni órákban száll le Bécsben a Haladást szállító SunExpress gépe.

 
 
  • 1lalika2018február04.08:49ÚjVálasz

    Jónak tünik a Schimmer,wils-Németh Milán -Bosnjak hátvédsor.
    Rácz ismét remekelt.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!