Szombathelyi Swietelsky-Haladás - 1. FC Tatran Presov 

Hali–Lendva: Szombathely a helyszín!

Figyelem, az időpont is megváltozott!
 
 
 
 
 

Hali–Lendva: Szombathely a helyszín!

Figyelem, az időpont is megváltozott!

Kész szappanopera lett a Szombathelyi Swietelsky-Haladás–NK Nafta Lendva barátságos mérkőzésből. Még a felkészülés elején kiírásra került a meccs, méghozzá Szombathelyre, az új stadionba. Aztán elment "törökbe" a csapat, ahol megvertek mindenkit a fiúk. A tavaszból a télbe tértek vissza, és a hét elején kiderült: Zalaegerszegen játszunk a szlovéniai csapattal.

Óriási volt a felháborodás a Hali-drukkerek között, hogy egy nemzetközi felkészülési mérkőzést miért kell az öt éve NB II-ben sínylődő ősi rivális városában rendezni, a Nyugat.hu igyekezett is utánajárni a fejleményeknek.

A fordulat azonban nem maradt el: hiába szeretett volna (élő) füvön játszani mindkét együttes, az időjárás közbeszólt. A mérkőzés új helyszíne a vadonatúj műfüves pálya a Kondics utcában, az új kezdési időpont pedig szombat (2018. február 10-e), 11:00 óra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!