Szombathelyi Haladás - Fc Veszprém 

Fáradtan is nyertünk

Két góllal bizonyult jobbnak a Hali a Veszprémnél.
 
 
 
 
 

Fáradtan is nyertünk

Két góllal bizonyult jobbnak a Hali a Veszprémnél.

Esőben

Nem kedvezett az időjárás a szombati matiné-meccsnek: végig szakadó esőben játszottak a feketemezes szombathelyiek a veszprémi kék-fehérek ellen. Az időjárás a legfanatikusabbakat azonban most sem ijesztette el: jó néhány tucat esernyő alá bújt drukker volt kíváncsi a találkozóra. Amit tulajdonképpen kiegyenlített kezdést hozott: a vendégek nem rugdosták el a labdákat, hanem igyekeztek kulturált futballal előrukkolni.

Deve-gól

Az első félóra legvégén sikerült megszereznie a vezetést a Haladásnak: egy szabadrúgás pattant meg szerencsésen, ami éppen a büntetőpont körül ólálkodó Devecseri Szilárd elé került. Ő köszönte szépen, felnézett és a megdermedt kapus mellett a hálóba lőtt, 1–0. Nem emlékszünk korábbi Deve-gólra, így minden bizonnyal a következő csapat-összetartáson a beugrót meg kell majd fizetnie...

Doki-Kenő páros

Szünetben Nagy Gábor helyére Kenesei Krisztián érkezett, így a második játékrészben a Radó András támogatta Andorka-Kenesei centerpárossal rohamoztunk. Vagyis, csak rohamoztunk volna, hiszen ekkor már látszott, hogy fáradtabbak a játékosok, így több volt a pontatlanság is. Azért egy gólt ebben a játékrészben is sikerült szerezni: Radó középre adott passzát Kenesei vette volna át, ám kisöpörték a lábát – 11-es. A labda mögé a sértett állt és a jobb felsőbe lőtt, 2–0.

Vendéglehetőség

A védelemnek is volt dolga, hiszen a Roni fémjelezte Veszprém-támadósor többször is veszélyeztetett. Rózsának azonban nem egy akciónál, hanem egy szabadrúgásnál volt dolga: elképesztő bravúrral szedte ki a labdát a bal felső sarok elől.

Mestermérleg. Artner Tamás: Fáradtan mozogtunk, ám szerettem volna, ha a pályára lépők 90 perces terhelést kapnak. A felkészülésnek ebben a periódusában ez volt várható.

Vágó Attila: Igyekeztünk megfelelő partnere lenni a Haladásnak, amit úgy érzem, meg is valósítottunk. Reális eredmény született, ám mi egyáltalán nem vallottunk szégyent.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!