Halmosi: egy meccsről szól az eltiltás

A Honvéd ellen kapott piros lapot a csapatkapitány.
 
 
 
 
 

Halmosi: egy meccsről szól az eltiltás

A Honvéd ellen kapott piros lapot a csapatkapitány.

A Budapest Honvéd – Szombathelyi Swietelsky-Haladás mérkőzés szomorú eseményei között tartozott az, amikor 1–1-es állásnál Németh Márió szabadrúgása a kapufán csattant. A már lecserélt Halmosi Péter a kispadon ezt eléggé feldúltan vette tudomásul, ami a negyedik játékvezető figyelmét sem kerülhette el.

Amikor megállt a játék, Iványi Zoltán játékvezető sárga lapot mutatott fel Halmosinak - ám mivel előtte már volt egy neki (ami szintén eléggé vitatható volt), így automatikusan járt vele a piros is. A csapatkapitánynak így az öltözőbe kellett vonulnia, ott kellett arról is tudomást szereznie arról, hogy nem csak a győzelem nem jött össze a zöld-fehéreknek, de még a pontszerzés sem.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a heti ülésén egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta játékosunkat, aki így a jövő heti, DVSC elleni mérkőzést lesz kénytelen kihagyni. Mivel Tóth Máté lassan két hónapja nem állhat Michal Hipp rendelkezésére, így nem csak a csapatkapitányi szalaghoz, hanem a bal oldali szélső pozíciójához is játékost kell találni a felvidéki szakembernek a jövő szombatra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!