Halmosi ittasan vezetett? Hipp edzőnek mennie kell?

Csupa negatív hír a Haladás házatájáról.
 
 
 
 
 

Halmosi ittasan vezetett? Hipp edzőnek mennie kell?

Csupa negatív hír a Haladás házatájáról.

Katasztrofális védőmunkája miatt 4-1-re kikapott Kisvárdán a Szombathelyi Haladás.

A vasiakat elkísérő 50 fős tábor 1050 km-t tett meg, és finoman szólva sem erre a produkcióra számítottak. A meccs után a lelátóról el is beszélgettek a játékosokkal. A légiósok is végighallgatták őket - Királyék fordítottak, hogy értsék meg: mit is jelentenek a zöld-fehérek színek, a klubcímer és a város képviselete.

A hazaúton azonban a menedzsment is gondolkodott - az információmorzsák szerint a Michal Hipp vezette stáb szerződésének felbontása is szóba került, sőt az is - erről a Szurkolói Kör számolt be, hogy a felvidéki szakember felajánlotta lemondását. A szabad edzők nevei röpködnek, így hallani Kondás Elemérről, Pintér Attiláról és Michael Oenningről is. Azonban inkább lehet alapja az újgenerációs magyar trénerek képviselőiről szóló híreknek, azaz a volt megbízott szövetségi kapitány Szélesi Zoltán, vagy a Diósgyőrből furcsán távozó Bódog Tamás érkezéséről. Szakmailag a váltás időpontja megfelelő lehet, hiszen a hétvégén kupaforduló lesz, és csak szeptember 29-én kell bajnokira kiállnia Halmosiéknak.

Apropó Halmosi. Egy rendőrségi közlemény szerint szeptember 2-án ittas vezetés miatt állítottak elő egy 39 éves férfit Szombathelyen. Nos, sok 39 éves férfi lakik Szombathelyen, speciel a Haliban csak egy van.

A Nyugat.hu megkérdezte "Cucu'-t, aki tagadta, hogy róla van szó.

Ugyanakkor a sokszor a legjobb és legpontosabb információkkal rendelkező Nyugatos Hali-fórum szerint nem zörög a haraszt... Egyébként a szurkolók kedvencének, Halmosinak voltak már gondjai a megfelelő viselkedéssel, egy évvel ezelőtt emiatt ki is rakták egy időre a Haladásból és még az edzésekre se járhatott..

 
 
 • 23lalika2018szeptember22.10:06ÚjVálasz
  Idézet: salamana
  Teljesen egyetértek!
  ...

  Ez is igaz....

   
 • 22salamana2018szeptember20.04:45ÚjVálasz
  Idézet: belabo
  Nem szívesen írom le, de ezzel a halmosizással a nyugat.hu a prostisrácok.hu és a tévé2 babérjaira tör. Nem tudják mi történt, ezért kérdőjeleket írnak. De mi van ha nem Halmosi Péter volt?
  ...

  Teljesen egyetértek!

   
 • 21belabo2018szeptember20.01:07ÚjVálasz

  Nem szívesen írom le, de ezzel a halmosizással a nyugat.hu a prostisrácok.hu és a tévé2 babérjaira tör. Nem tudják mi történt, ezért kérdőjeleket írnak. De mi van ha nem Halmosi Péter volt? És mi van, ha ő volt? Mi köze ennek bármihez? Ezért esik ki, vagy marad benn a Haladás? Ha ő volt, majd megbüntetik, fizet, és elveszik a jogosítványát egy időre, ha nem akkor meg nem. Ez mitől hír? Ha már karaktergyilkolni akarnak, foglalkozzanak Hendével meg Puskással.

   
 • 20lalika2018szeptember19.15:25ÚjVálasz
  Idézet: salamana
  "Egyébként a szurkolók kedvencének, Halmosinak voltak már gondjai a megfelelő viselkedéssel, egy évvel ezelőtt emiatt ki is rakták egy időre a Haladásból és még az edzésekre se járhatott..
  ...

  A kis Cucunak éppugy lejárt az ideje,mint a nagy"Királ"-nak.
  Ők biztosan nem tudnak hatékonyan segiteni a csapaton és kijutni onnan ,ahova "belesegitették"...

   
 • 19salamana2018szeptember19.00:59ÚjVálasz

  "Egyébként a szurkolók kedvencének, Halmosinak voltak már gondjai a megfelelő viselkedéssel, egy évvel ezelőtt emiatt ki is rakták egy időre a Haladásból és még az edzésekre se járhatott.." A belinkelt cikkből egy szóval sem derül ki, hogy a viselkedése miatt nem játszhatott, sőt, ott a fiatalok beépítésére hivatkoztak. Ez így nagyon rosszindulatú cikk, a nyugat.hu-t teszi hiteltelenné! Ezért nincs "hús-vér" szerzője e cikknek?

   
 • 18belabo2018szeptember18.23:16ÚjVálasz

  Bocs, rosszat jelöltem ki, én a mozdonyon utazásra gondoltam.

   
 • 17belabo2018szeptember18.23:15ÚjVálasz
  Idézet: Starobrno
  Mivan Belabo? Te örök fanyalgó! Halmosi az egyik legidiótább volt általános iskolában és ezt nem csak én mondom, kérdezd meg az akkori tanárait!
  ...

  Ha komolyan gondoltad, szívesen benne lennék. ( belabo@gmail.hu )

   
 • 16lalika2018szeptember18.22:12ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Igaza van szurkolótársamnak Artner T. -al kapcsolatban.
  Sokat morfondírozok - családom szerint a kelleténél többet is - a csapat(om)ról.
  És Török P.
  ...

  A mai felháboritó szinvonalu "vezetés" szégyenletes bizonyitványa,hogy olyan tapasztalt ,képzett,tanult szakembert nem tartanak egy szaktanácsadói stábban,mint Török Peti.Világjárt,tapasztalt edző és sikeres játékos volt.Félnek tőle.az eszétől -a bunkók?

   
 • 15Tila2018szeptember18.16:49ÚjVálasz

  Igaza van szurkolótársamnak Artner T. -al kapcsolatban.
  Sokat morfondírozok - családom szerint a kelleténél többet is - a csapat(om)ról.
  És Török P. ugrott be, hogy Ő anno mennyire össze tudta szedni a Halit, nála volt a legkisebb a kapott gólmutató, annyi 1:0 ra megnyert meccsünk soha nem volt. Tényleg csak az idegen a megoldás? Az idegen aki vagy emelt vagy horgasztott fejtartással, de úgyis távozik. Mi nem vagyunk vérprofi klub, ahol van az a pénz amiért minden (meg még több is) elvárható edzőtől, játékostól. Nálunk a kötődés még mindig domináns tényező (lásd mindenki szombathelyi). Illés Béla miért ne kaphatna egy felkérést, nagy bajban a csapat segítsen. Bárhogy szidják, Ő még aktív korában ezt megtette. Eredménnyel!

   
 • 14Starobrno2018szeptember18.03:37ÚjVálasz
  Idézet: belabo
  Nem értek annyira a focihoz, mint egy vasutas, de el tudom képzelni, hogy Halmosi Péter se kedvelte gyerekkorában az összes iskolatársát, csak ő most nem írogat ide.
  ...

  Mivan Belabo? Te örök fanyalgó! Halmosi az egyik legidiótább volt általános iskolában és ezt nem csak én mondom, kérdezd meg az akkori tanárait!
  Jut eszembe, megnézted már végre, hogy hány Volt a vonatok energiaellátása? Csak mert nem olyan régen még ezt is meg akartad magyarazni!
  Különben is mi bajod neked a vasutasokkal?
  Ők is becsületesen dolgoznak, egy hozzászolás miatt ne kezd őket degradálni!
  Különben is a hozzászólásomhoz hogy jön az, hogy mozdonyvezető vagyok? Ezt mi alapján kapcsoltad a témához?
  Vagy mert nagyon kevés voltál ehhez a szakmához, azóta meg gyűlölsz minket?
  Csak nyugi Belabo, ha szeretnéd, viszlek egyet mozdonyon, hogy megnyugodj végre!
  Ja a Halmosi akkor is egy szutyok!

   
 • 13lalika2018szeptember17.23:20ÚjVálasz

  Artner Tamás-talán-sikereket is elért itt és vasi...Itthon van,minden nap a szemébe lehetne nézni!

   
 • 12lalika2018szeptember17.23:17ÚjVálasz

  A pár évvel ezelőtti U-válogatottat felkészitő edző Sisa Tibor volt,persze a babérokat Egervári aratta le.Szerintem egy szerény,racionális futballiskola elveit követő tapasztalt edző-nem sztár-illene és kellene ma a Haladásnak.Nem kell ide egy mindent előről kezdő,felforgató és azonnal feltételeket szabó "sztár" edző,aki ugy sincs... Halmosi 39? Tényleg öreg,csakugy,mint a folyamatosan betliző "Királ"
  Vastagon aláhuzva: Egyétértek Chris-szel-mindenben.

   
 • 11belabo2018szeptember17.23:08ÚjVálasz

  Hogy ne csak rosszakat írjak, Horváth Ferencet szívesen látnám, a többi szóba hozottól óvakodnék.

   
 • 10belabo2018szeptember17.21:48ÚjVálasz

  Nem értek annyira a focihoz, mint egy vasutas, de el tudom képzelni, hogy Halmosi Péter se kedvelte gyerekkorában az összes iskolatársát, csak ő most nem írogat ide.
  Ami az edzőkérdést illeti, majdnem mindegy, ki következik, amíg nincs koncepciózus vezetése a klubnak. A balhét mindenképp a tulajdonos viszi el, hiszen ő alkalmazza azokat, akiket már régen nem kellene, és ha a politika is elengedi, ő fog pofára esni.
  Bódogot tartanám a lehető legrosszabb megoldásnak, jópofizó nyilatkozó, de a Diósgyőrből is csak egy favágó bandát sikerült összetákolnia, akik arról váltak ismertté, hogy kéthetente eltörték valaki lábát.

   
 • 9karitmo2018szeptember17.21:32ÚjVálasz

  Talán futballisták kellenének,nem edzőket cserélgetni.

   
 • 8karitmo2018szeptember17.21:30ÚjVálasz
  Idézet: Starobrno
  Ez a csökevény már általános iskolában is egy idióta barom volt! Remélem jól megbűnhődik ez az élősködő csírazsák!
  A focista a legkártékonyabb faj a világon!
  ...

  De csak a magyar.

   
 • 7salfai2018szeptember17.20:53ÚjVálasz

  Még a menedzser típusú is szabad.

   
 • 6Starobrno2018szeptember17.18:13ÚjVálasz

  Ez a csökevény már általános iskolában is egy idióta barom volt! Remélem jól megbűnhődik ez az élősködő csírazsák!
  A focista a legkártékonyabb faj a világon!

   
 • 5Tila2018szeptember17.18:05ÚjVálasz

  Bódogot ne! Vele biztos kiesünk.
  Sopronban kétszer is láttam őt meg a csapatát. Az akkoriban szintén rossz Halin kívül semmi extra. Ha csak a középkezdéskori egysoros felállását nem veszem ide, az igen, az világszám volt. Szóval Ő meg volt győződve, hogy kizárólag rajta múlt a győzelműk (nem ám a harmatgyenge ellenfélen).
  Szóval mondja már ki valaki: SBOHEM!
  Aki ezt érti (remélem ukránul is hasonlóan hangzik): egyért sem kár!
  És nincs vége, mert magyarul is mondják el néhánynak: VISZLÁT! Talán megértik..

   
 • 4chris2018szeptember17.12:28ÚjVálasz
  Idézet: jokkmokk
  Bódog jöhetne
  ...

  Bódog? mit tett le ő a dióknál, amiért ide vasba annyira kellene? hangzatosan nyilatkozgatni tudott, aztán az első részében csak az ellenfelek szerencsétlenkedésének köszönhetően tudtak bent maradni, nem a saját kezüknek köszönhetően. az előző szezonban pedig egy morálisan szétesett, szakmailag nulla csapatot hagyott hátra (egy még nála is nagyobb kóklernek)

  Olyan edző kell, aki a szerződés aláírásával egy időben vállalja, hogy macinacit meg cucut nyugdíjazza.

   
 • 3jokkmokk2018szeptember17.12:06ÚjVálasz

  Bódog jöhetne

   
 • 2senior2018szeptember17.11:29ÚjVálasz

  Van öszzefüggés, Gézának miatta kellett mennie. Bárki jön, legyen bátorsága megmondani a másik veteránnak, hogy akassza már a szürke mackót a fogasra.

   
 • 1idealista2018szeptember17.11:11ÚjVálasz

  Hipp- Hopp = Kopp

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!