Halmosi Péter 

Cucu kereten kívülre került

A(z egyik) csapatkapitány parkolópályán.
 
 
 
 
 

Cucu kereten kívülre került

A(z egyik) csapatkapitány parkolópályán.

A szombathelyiek 39 éves, 35-szörös válogatott csapatkapitánya, Halmosi Péter a 2018/19-es bajnokságban eddig két bajnokin kezdőként, nyolcszor csereként lépett pályára. A 401 NB I-es bajnokihoz most újabb strigula nem kerül.

Klubunk – Horváth Ferenc vezetőedzővel egyetértésben – úgy döntött, hogy Halmosi Péter a szerda délelőtti edzést követően fegyelmi okok miatt kikerült az első csapat keretéből – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Az okokról nem szeretnék nyilatkozni, mindenesetre Halmosi határozatlan ideig nem látogathatja az első csapat tréningjeit - jelent meg a Haladás hivatalos honlapján.

Halmosi Péter nem először kerül összetűzésbe a klubjával. Korábban – még Kuttor Attila edzősködése idején – Rózsával és Iszlaival együtt tették ki a keretből őket, ám azon a héten trénert váltott a zöld-fehér klub. Mészöly Gézánál is volt időszak, amikor háttérbe szorult - minden esetben azért, mert véleményét kendőzetlenül tálalta.

Egyelőre nem értük el telefonon a Haladás balszélsőjét.

 
 
 • 4zrinya2019február16.22:29ÚjVálasz
  Idézet: gimbo2121
  Minden focistának készülőnek példaképe lehet Halmosi Peti.Amit elért Itthon,de leginkább külföldön az a hatalmas alázatának kemény munkájának és kitartásának köszönhető.
  ...

  A kapuban Király, az irodában a császár, de ki van a pályán? Halmosi legalább képes lett volna meghalni a pályán.
  A mai mezőkövesdi meccs után ha választanom kellene, ki legyen kirúgva, Cucu vagy a többi tróger, akkor a Halinak csak egy játékosa maradna...

   
 • 3lalika2019február15.15:14ÚjVálasz

  Mostmár tényleg ideje lenne ezt az"eredményes" vezetőséget is kitenni a kényelmes irodáikból és foteljeikből....s talán a Beelával együtt...Ő csak épitkezzen tovább...

   
 • 2gimbo21212019február14.19:25ÚjVálasz

  Minden focistának készülőnek példaképe lehet Halmosi Peti.Amit elért Itthon,de leginkább külföldön az a hatalmas alázatának kemény munkájának és kitartásának köszönhető.
  Aztán hazajött és az elmult évek alatt szép lassan átváltozott egy nagyképű magát mindenkinél okosabbnak gondoló valakivé.A teljesítménye még sokáig a csapat előnyére szolgált,de a viselkedései a pályán egy idő után a csapat kárára szolgált.Az a hatalmas igazságérzete sokszor nehéz helyzetbe hozta a csapatot.Mindenkivel veszekszik kiabál,mindezt a" csapat érdekében" teszi.Talán nem véletlen,hogy már három edző is kitette a csapatból.Így lehet egy nagyszerű pályafutást dicstelenül befejezni.Kár érte mert itthon több volt benne.Főleg most,hogy ilyen mély szakadékban vagyunk.Persze ehez a vezetők is nyakig benne vannak.Hajrá Hali!

   
 • 1Tila2019február14.07:25ÚjVálasz

  Újabb adalék a centenáriumunkhoz!
  (Avagy Cucu Így tudja elhagyni a süllyedő hajót?)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!