Így látták az edzők

20 perc játékkal nem lehetett pontot szerezni a bajnok otthonában.
 
 
 
 
 

Így látták az edzők

20 perc játékkal nem lehetett pontot szerezni a bajnok otthonában.

Erik van der Meer: Nagyon büszke vagyok a csapatomra, főleg egy ilyen nehéz szerda után, kőkeményen dolgoztak a játékosok. Bobálnak nagyon nagy szerepe volt a győzelemben, pár perc után be kellett állnia és nagyon szép gólt szerzett. Kihagytunk helyzeteket, de befolyásolt minket a hosszú túra is. Ezért is hihetetlen fontos ez a győzelem, jó így kezdeni. Ennél azért még többet várok, most nagyjából 45-50 percen keresztül vagyunk jók a presszingben, sokat dolgozunk, a játékosok hisznek benne, próbálunk tovább fejlődni. De az ellenféltől is függ, mit tudunk megcsinálni. Egy magas presszinget szeretnénk elérni, amikor felrúgatjuk az ellenféllel a labdát és azt újra megszerezzük. Nagyon kemény meccs vár ránk szerdán, nem biztos, hogy mindenki érzi itthon, mennyire erős az ellenfelünk. Egy 25-30 millió eurós költségvetésű klubról beszélünk, hihetetlenül jó játékosokkal, ezért is volt fantasztikus eredmény, amit elértünk és ez bizakodásra ad okot. Mindent meg fogunk tenni a visszavágón, ami tőlünk telik, a szurkolóinkért, akik sajnos majd nem lehetnek bent velünk.

Mészöly Géza: A bajnokcsapat otthonában játszottunk, szerintem szervezetten. Voltak olyan fordulópontjai a meccsnek, például a második félidőben, amelyekben benne volt a gólszerzés, ezek meghatározók voltak a végkimenetel szempontjából. Kellettek azért Király Gabi bravúrja is. Amikor ilyen szervezett csapattal találja szemben valaki magát, mint a Haladás, akkor nagyon fontosak a pontrúgások, Bobál Dávid pedig nagyon jól fejel. Összeszedett volt a csapat, jól játszott, a Honvédnak azonban volt egy Lanzafaméja, aki a második félidőben villant. Számítottunk arra, hogy vérbeli támadó is lesz nálunk a pályán, aki megtartja a labdákat, de ez nem történt meg, hiányzott Grumics játéka. Nem hiszem, hogy alattomosan vagy durván játszott volna a csapatom. A Honvéd nagyon magabiztosan játszott, lehetett érezni, hogy egy bajnokcsapat az ellenfelünk. Egy Lanzafaméval jobb volt a Honvéd, gratulálok és sok sikert szerdán a BL visszavágón!

forrás: www.honvedfc.hu

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!